Νάντια Κοντογεώργη: Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που η προσωπική τους ανάγκη ήταν πέρα από την ομαλή συνεργασία

Νάντια Κοντογεώργη: Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που η προσωπική τους ανάγκη ήταν πέρα από την ομαλή συνεργασία

Αυτό συμβαίνει και μπορεί να λειτουργήσει ως αντιπρότυπο στο να δούμε κι εμείς τι δουλειά πρέπει να κάνουμε με την ψυχή μας, πρόσθεσε η ηθοποιός

nantia-kontogeorgi
Η Νάντια Κοντογεώργη μίλησε σε συνέντευξή της για το κίνημα #metoo και τις δικές της συνεργασίες στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello κι αρχικά, ανέφερε πως η ίδια δεν αντιμετώπισε ποτέ κάποιο σοβαρό συμβάν, ώστε να χρειαστεί να το καταγγείλει.

«Δεν αντιμετώπισα κάτι πολύ σοβαρό, αλλά εννοείται ότι έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που οι προσωπικές τους πεποιθήσεις στα πράγματα και η προσωπική τους ανάγκη ήταν πέρα από την ομαλή συνεργασία. Δηλαδή, νομίζω όλοι στα περιβάλλοντά μας έχουμε έρθει σε επαφή με ανθρώπους που επειδή έχουν τα δικά τους άλυτα ψυχικά ζητήματα, προσπαθούν μέσα από τη δουλειά και την εξουσία που τους δίνεται εκεί, να καλύψουν αυτές τους τις ελλείψεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό συμβαίνει και μπορεί να λειτουργήσει ως αντιπρότυπο στο να δούμε κι εμείς τι δουλειά πρέπει να κάνουμε με την ψυχή μας και πώς μπορούμε να οριοθετούμαστε απέναντι σε αυτό».

Τέλος, για το πώς η ίδια αντιμετωπίζει τέτοια γεγονότα κι αν τελικά έχει μάθει να βάζει τα όριά της, απάντησε: «Καλύτερα από χθες και χειρότερα από αύριο. Σταδιακά. Το προσπαθώ. Κάθε μέρα με μάθημα. Πάντα σοκάρεσαι από μια επιθετική συμπεριφορά, δεν είναι εύκολο. Για να γίνει αυτόματα, πρέπει κάθε μέρα να το προσπαθείς».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης