Ιωάννα Τούνη: Αναπολεί τις μέρες που παραθέρισε στη Χαλκιδική πριν βγει θετική στον κορωνοϊό

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με τις κολλητές της φίλες

Η Ιωάννα Τούνη παραμένει στο σπίτι της, μιας και βγήκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά αναπολεί τις στιγμές που πέρασε στη Χαλκιδική, με τις στενές της φίλες.

Αφού μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών τους στην παραλία, με την τούρτα που της ετοίμασαν για τα 31α γενέθλιά της, η instagrammer άφησε στη λεζάντα το μήνυμά της για τους λίγους ανθρώπους που αγαπάει στη ζωή της. «Εγώ να πω σε αυτό το σημείο ότι τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής μου θέλω να τις περνάω μαζί σας;;;🥹 Σας αγαπώ κολλητούλες μου (και εσάς και τα αγόρια σας) Τόσα και άλλα τόσα χρόνια μακάρι να είμαστε υγιείς, μαζί και αγαπημένες…. Συμπεθέρες μου πέρα από την πλάκα, αν σε αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε 2-3 ανθρώπους να αγαπάμε και να μας αγαπούν, δεν έχουμε καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ! Όλα είναι πολύ πιο ωραία όταν τα μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου… και εγώ νιώθω τόσο τυχερή που έχω τόσο καλές φίλες και έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια» έγραψε γη Ιωάννα Τούνη.

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες




Αφού  επέστρεψε από τις διακοπές στη Χαλκιδική, ανέβασε ένα βίντεο σε story, όπου δείχνει το θετικό στον Covid - 19, τεστ προσθέτοντας δύο emojis με λυπημένες φιγούρες.

Στο σύντομο κλιπ που ανέβασε από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη λέει κρυωμένη: «Καλημέρα, ξύπνησε έτσι σήμερα, ωραία χαρούμενες διακοπούλες σε όλους» και δείχνει το τεστ.

Το βίντεο που ανέβασε




Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

«Δεχθήκαμε μαζική επίθεση» - Κράσαρε με το «καλημέρα» η συνέντευξη Έλον Μασκ με Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr