Αθηναΐς Νέγκα: Κινδύνευσε από τη φωτιά το σπίτι της - Σβήναμε τις εστίες με μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, γράφει

Δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε και πάντα θα πρέπει να μας μένει γνώση και εμπειρία, συμπλήρωσε στην ανάρτησή της στο Instagram

Η Αθηναΐς Νέγκα μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών στα social media, από τις καταστροφές στην Πεντέλη, ενώ αποκάλυψε πως το σπίτι της ήταν ανάμεσα σε εκείνα που κινδύνευσαν.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ζει μαζί με τα παιδιά της στην περιοχή κι όπως λέει, με τη βοήθεια του σπιτονοικοκύρη της, κατάφερε να σώσει το σπίτι.

Ωστόσο, τα πάντα τριγύρω έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε μάλιστα, πως προσπαθούσαν να σβήσουν τις εστίες φωτιάς με μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.

«Ο σπιτονοικοκύρης με αυτοθυσία έσωσε το σπιτι μου. Κάποια άλλα δίπλα κάηκαν. Το απόγευμα που επιστρέψαμε να βοηθήσουμε, σβήναμε τις εστίες που ακόμα έκαιγαν με μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό, γιατί νερό τρεχούμενα δεν υπήρχε. Κομμένο το ρεύμα, ούτε λόγος για τηλέφωνο.Τουλάχιστον τα παιδιά μου θα έχουν αναμνήσεις από τη Νέα Πεντέλη όπως κάποτε ήταν και θα πρέπει να τις κρατάμε ζωντανές, να λέμε ευτυχώς δεν καήκαμε εμεις, τα ζώα μας το σπίτι», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Σίγουρα μπορούσαν να γίνουν πολλα περισσότερα, ελπίζω η αποκατάσταση να είναι γρήγορη, δεν έγιναν όλα όπως έπρεπε και πάντα θα πρέπει να μας μένει γνώση και εμπειρία. Τέτοιες φωτιές δεν προλαμβάνονται με αντιπυρικά μέτρα, με το να κουτσουρεύουμε δέντρα, είδαμε πρωτοφανή φαινόμενα, να καίγονται σπίτια και τα πεύκα στον κήπο να μένουν ανέπαφα. Αποθήκες με ξυλεία να καίγονται ανεξέλεγκτα σε κατοικημένες περιοχές, οφείλουμε να γίνουμε διορατικότεροι, πιο αποτελεσματικοί επί της ουσίας».

Δείτε τη δημοσίευσή της:


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

O Τραμπ «έθαψε» στον Μασκ την Κάμαλα Χάρις αλλά είπε ότι είναι όμορφη και ότι του θυμίζει τη... Μελάνια

Γ..ώ τον καρκίνο - Οι παίκτες της Κάλμαρ AIK FK ξύρισαν τα κεφάλια τους για τον αρχηγό τους - Δείτε βίντεο

Βίντεο: Είπε «είστε ηλίθιοι» για την απαγόρευση του Instagram από τον Ερντογάν και τη συνέλαβαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr