Χριστίνα Μπόμπα: Μου λείπεις, γράφει στον Σάκη Τανιμανίδη που είναι στην Ουγκάντα

Μετά από βίντεο που ανάρτησε ο παρουσιαστής για την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανάρτησε ένα βίντεο στα social media για να εκφράσει τον ενθουσιασμό του με την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει, μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση» δήλωσε ο παρουσιαστής στο κλιπ που δημοσίευσε, το οποίο ανέβασε και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε το βίντεο

Η instagrammer σχολίασε το κλιπ του συζύγου της από την Ουγκάντα, όπου κάνει τα πρώτα γυρίσματα για την εκπομπή «ανυπομονούμε» και στην πορεία, το αναδημοσίευσε μέσω story για να γράψει στον παρουσιαστή: «Μου λείπεις, σε αγαπώ. Αλλά ανυπομονώ να δω πάλι το απόλυτο travel show».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα


Η τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη

Η ταξιδιωτική τους εκπομπή ξεκίνησε το 2014 με τίτλο World Party και ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2016, παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωνε. Ο λόγος που σταμάτησε ήταν κάποιες διαφορές που προέκυψαν ανάμεσά τους, τις οποίες έχουν αφήσει πλέον στο παρελθόν.

Οι δύο φίλοι τα βρήκαν ξανά, στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Τανιμανίδη στη Μύκονο, το 2022, όπου κι έδωσε το παρών ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σε ανάρτηση που έκαναν από κοινού πριν λίγο καιρό, δημοσίευσαν ένα βίντεο με χάρτες, διαβατήρια και μία σκισμένη φωτογραφία από το World Party με τους δυο τους.

Στο βίντεο φαίνονται οι ίδιοι να ενώνουν ξανά τη φωτογραφία, υπονοώντας προφανώς πως επιστρέφουν στην εκπομπή. Στη λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια».




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr