Πέτρος Λαγούτης: Νομίζω πως δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει κάνει εκπτώσεις στα θέλω του σε κάποια δουλειά

Κάνουμε μια δουλειά που κάποιες φορές έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις και κάποιες άλλες μπορεί να μην την έχεις, ανέφερε 

Ο Πέτρος Λαγούτης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τις «εκπτώσεις» που έχει κάνει, κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer's Cool» και αρχικά, ανέφερε: «Προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός στις δουλειές που κάνω. Κάνουμε μια δουλειά που κάποιες φορές έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις και κάποιες άλλες μπορεί να μην έχεις αυτή τη δυνατότητα».


Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχουν υπάρξει μερικές περίοδοι που έχει τύχει να κάνει εκπτώσεις στα θέλω του.

«Φυσικά, κι έχουν υπάρξει περίοδοι που έχω κάνει εκπτώσεις στο δικό μου αισθητικό κομμάτι. Νομίζω πως δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει κάνει εκπτώσεις, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Έτσι κι εγώ. Μπορεί και να αισθάνθηκα κάποτε ότι δεν μπορώ άλλο αυτόν τον χώρο, αλλά τώρα πια δεν αφήνω αυτό το "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα", όχι», τόνισε ο ηθοποιός.

Τέλος, σχολίασε την επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη για την παρουσίαση του Deal. «Μου φαίνεται εξαιρετική η επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη για την παρουσίαση του Deal. Δηλαδή, δεν μπορούσα να την φανταστώ. Γιατί ξέρεις όταν περνάς από ένα δοκιμαστικό, θέλεις να πάρεις τη δουλειά και μετά θες να δεις ποιον πήραν. Όταν είδα όμως, ποιον πήραν, είπα "μπράβο, καλά έκαναν". Δηλαδή, ήταν εξαιρετική επιλογή και πιστεύω ότι θα είναι πολύ επιτυχημένη», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr