Κοντογιαννίδης για τη φωτιά που παραλίγο να κάψει το σπίτι του: Είναι ντροπή, το μέρος γύρω-γύρω είναι νεκροταφείο

Κοντογιαννίδης για τη φωτιά που παραλίγο να κάψει το σπίτι του: Είναι ντροπή, το μέρος γύρω-γύρω είναι νεκροταφείο

50.000 στρέμματα είναι καμμένα, δήλωσε ο ηθοποιός

kontogiannidis
Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε για τις καταστροφές που αντίκρισε, από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα, ενώ αναφέρθηκε στο σπίτι του, που γλίτωσε οριακά.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» και αρχικά, δήλωσε: «Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι, επειδή σώσαμε το σπίτι; Σας έχω στείλει υλικό, αληθινό ρεπορτάζ. Αυτό είναι το σπίτι που βλέπετε μέσα σε 50.000 στρέμματα και φαντάζει σαν κάτι που δεν κολλάει με το περιβάλλον. 50.000 στρέμματα είναι καμμένα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αφού το είδα και είπα "αυτό τώρα γιατί υπάρχει;". Είναι σύριζα το σημείο που πέρασε η φωτιά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3fmav55bz3d)
Κλείσιμο

Αναφορικά με τα μηνύματα που δέχτηκε, αναφέρει: «Με παίρνουν πολλοί συγγενείς και μου λένε "ευτυχώς που σώθηκε το σπίτι". Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων του "να σωθώ εγώ". Εγώ τι να κάνω; Να πάω στο μπαλκόνι και να δω καμένο το σπίτι του Γιάννη (Ζουγανέλη);».

Τέλος, ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Το σπίτι είναι παράταιρο μέσα. Είναι νεκροταφείο παιδιά. Μην το βλέπουμε σαν απλή είδηση. Είναι ντροπή».

Το ξέσπασμα του ηθοποιού - Έγιναν όλα κάρβουνο, λέει

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ξέσπασε σε δηλώσεις του για την καταστροφή στον Βαρνάβα, με τις φωτιές στην Αττική να καίνε για ακόμη ένα δύσκολο εικοσιτετράωρο.

Το εξοχικό σπίτι του ηθοποιού στην περιοχή δεν κάηκε, αλλά όπως τόνισε όλα τα υπόλοιπα «έγιναν κάρβουνο». Ο ίδιος πληροφορήθηκε από γείτονά του, που του έστειλε φωτογραφία από το σπίτι να είναι «όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο» όπως είπε στην εφημερίδα «ΟΝ time». Πιο αναλυτικά, ο Παύλος Κοντογιαννίδης ανέφερε:

«Δυστυχώς, όλα έγιναν κάρβουνο. Το σπίτι μου σώθηκε σαν από θαύμα, γιατί είχα φροντίσει να το έχω “κουρεμένο” από χόρτα. Το βλέπω τώρα από μια φωτογραφία που μου έστειλε ο γείτονας, όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Να χαρώ που σώθηκε το σπίτι μου ή να κλαίω που χάθηκε ο παράδεισός μου; Ένα σπίτι όρθιο μέσα σε 100 στρέμματα κάρβουνο. Πες μου τώρα, να χαρώ, να λυπηθώ, να βρίσω, τι να πω; Τα προβλέψαμε, το λέγαμε όλοι που μένουμε εδώ».
pavloskontogiannidis666
Στην πορεία, ο ηθοποιός ανέφερε ότι είχε σχεδιάσει να πάει με φίλους του στο εξοχικό του εκεί σήμερα, λόγω των γενεθλίων του.

«Ήταν να πάω σήμερα που έχω τα γενέθλιά μου και είχαμε καλέσει κάποιους φίλους για να τα περάσουμε παρέα και μου τηλεφώνησε ο Γιοκαρίνης και μου λέει: “Αδελφέ μου, καίγεται ο Βαρνάβας”. Έπαθα σοκ μετά, όταν είδα τι συνέβαινε. Και καταλαβαίνεις, περάσαμε ξάγρυπνοι όλο το βράδυ στα τηλέφωνα να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πυρκαγιά»
είπε.

Τέλος, ο Παύλος Κοντογιαννίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε συνέντευξη που έδωσε πριν από καιρό, στην οποία είχε εκφράσει την ανησυχία του για το ξέσπασμα πυρκαγιών στην περιοχή του Βαρνάβα.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

«Εγώ πηγαίνω να κατεβάσω το πανί»: 28 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τουρκικά πυρά

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης