Κατερίνα Καινούργιου στον σύντροφό της: Χρόνια πολλά αγάπη μου

Κατερίνα Καινούργιου στον σύντροφό της: Χρόνια πολλά αγάπη μου

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής έχει τη γιορτή του και την περνούν μαζί στην Πάρο

kainoyrgiou22
Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Με αφορμή την ονομαστική του γιορτή, η παρουσιάστρια ανέβασε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, μια φωτογραφία τους από το ταξίδι που έκαναν λίγο καιρό πριν, στο Παρίσι. «Χρόνια πολλά αγάπη μου» ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον επιχειρηματία στα αγγλικά.

Δείτε την ανάρτησή της
katken




Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media
Το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στα social media. Μετά το σχόλιο της παρουσιάστριας σε φωτογραφία που ανάρτησε πριν από λίγες μέρες ο επιχειρηματίας, η Κατερίνα Καινούργιου, ανέβασε σε story στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο των δυο τους, από την Πάρο, όπου βρίσκονται για διακοπές. Με τα μάτια κλειστά, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην αγκαλιά του επιχειρηματία, ενώ κάποιος που κάθεται απέναντί τους, τους απαθανατίζει με την κάμερα του κινητού του.

Η φωτογραφία τους
Κλείσιμο
kainoyrgiou_styntrofos

«Μαζί σου είναι αλλιώς» του έγραψε 
Μετά από τα ταξίδια που πραγματοποήσε το ζευγάρι τις προηγούμενες μέρες, στην Αίγινα, την Πάρο και το Παρίσι, ο επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την πόλη του Φωτός.

Με αφορμή τη δημοσίευσή του, η παρουσιάστρια του σχολίασε στα αγγλικά: «Μαζί σου είναι διαφορετικά» προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά σε emoji.

Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο της παρουσιάστριας
syntrofoskainoyrgioy
kainoyrgiou333






Ειδήσεις σήμερα:

Πενήντα χρόνια από τον Αττίλα ΙΙ - Κίσινγκερ προς Ετσεβίτ: Αποθαρρύνουμε έντονα τους Βρετανούς από το να βοηθήσουν τους Έλληνες

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Αναζητείται και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης που πνίγηκε το οκτάχρονο κοριτσάκι - Ανακλήθηκαν οι άδειες στις πισίνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης