Τέιλορ Σουίφτ: Ο Τράβις Κέλσι δεν θα της κάνει πρόταση γάμου χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο

Τι λέει άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού

Μπορεί πολλά από τα διεθνή πρακτορεία να περιμένουν την πρόταση γάμου από τον Τράβις Κελσι στην Τέιλορ Σουίφτ, αλλά ένα νέο δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style ανατρέπει τα δεδομένα.

Πηγή κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού, αναφέρει στο περιοδικό, ότι ο αθλητής δεν πρόκειται να δώσει μονόπετρο στην ποπ σταρ χωρίς ένα «γερό προγαμιαίο συμβόλαιο».

Όπως είπε αυτό το άτομο: «Δεν υπάρχει περίπτωση η Τέιλορ να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο», επισημαίνοντας παράλληλα, «τα τεράστια χρηματικά ποσά που εμπλέκονται και από τις δύο πλευρές».

Η ίδια πηγή εξήγησε: «Αυτό είναι πολύ πιο προχωρημένο από ό, τι θα ήθελαν να παραδεχτούν είτε η Τέιλορ είτε ο Τράβις, αφού θεωρούν τους εαυτούς τους ανεπίσημα αρραβωνιασμένους εδώ και καιρό και είναι και οι δύο εκατό τοις εκατό αφοσιωμένοι στο να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και να δημιουργήσουν οικογένεια».

Η φημολογία ότι είναι ήδη αρραβωνιασμένοι
Πριν από λίγες εβδομάδες, το Page Six μετέφερε την πληροφορία, ότι κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του Μόργκαν Γουάλεν στο Κάνσας, η σύζυγος κορυφαίου στελέχους των Chiefs ακούστηκε να λέει στους φίλους της ότι ο Κέλσι και η Σουίφτ είναι ήδη αρραβωνιασμένοι.

Δεν έγινε σαφές αν πρόκειται για κάποια παρανόηση, ή αν η σύζυγος του στελέχους απλώς αναφερόταν στις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Το Page Six ανέφερε τον Δεκέμβριο ότι ο Κέλσι αναζητούσε το τέλειο δαχτυλίδι και ότι είχε ζητήσει ακόμα και την άδεια του πατέρα της σούπερ σταρ, Σκοτ, πριν κάνει την ερώτηση. Μια πηγή κοντά στον αστέρα του ποδοσφαίρου υποστήριξε προηγουμένως στο Page Six: «Ζητήθηκε από τον Σκοτ η ευλογία του και την έδωσε ολόψυχα και ο Τράβις μιλάει με φίλους για ένα δαχτυλίδι».





Ειδήσεις σήμερα:

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ συνταξιούχοι και μισθωτοί που δήλωναν κάτω από €10.000 και ξόδευαν πάνω και από €200.000

«Πραγματικό δίλημμα» για τον Πούτιν η αντεπίθεση των Ουκρανών: Χτυπήματα από ξηρά και αέρα στο γόητρο της Μόσχας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr