Τζόρτζια Σιακαβάρα: Πόζαρε από την Πλάκα ντυμένη στα μπλε

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Πλεύρη γευμάτισε σε εστιατόριο της περιοχής

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα περνάει το καλοκαίρι της στην Αθήνα και σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, έδειξε ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα που έκανε στην Πλάκα.

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, πόζαρε από ένα εστιατόριο στο κέντρο με θέα τον Βράχο της Ακρόπολης, φορώντας ένα μίνι εξώπλατο φόρεμα σε έντονο μπλε και πέδιλα στο ίδιο χρώμα. Μπλε ήταν και το τελείωμα της περούκας που επέλεξε για την έξοδό της.

Η ανάρτησή της

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε, με σκοπό να απαντήσει σε ένα κακοπροαίρετο σχόλιο που δέχτηκε στο TikTok, η 50χρονη πρώην παίκτρια του My Style Rocks εμφανίστηκε με τα φυσικά της μαλλιά. Πιο συγκεκριμένα, απάντησε με χιουμοριστική διάθεση, σε μία γυναίκα που της έγραψε: «Τα χέρια αυτά είναι για 75 με 80 χρονών και όχι για την ηλικία που λες ότι είσαι».

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα κατέγραψε σε βίντεο, τον εαυτό της με μαγιό και χωρίς τις περούκες που συνήθως επιλέγει για τις εμφανίσεις της. Για το TikTok χρησιμοποίησε έναν ήχο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» όταν η μητέρα της Ελένης, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη έλεγε σε μια κωμική στιγμή: «Ε λοιπόν, σε εσάς θα το πω γιατί ήδη το ξέρετε. Έχω περάσει τα 40»

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

Aνάλυση Guardian: Έχει ακόμα ο Πούτιν τη δύναμη να απαντήσει στην εισβολή της Ουκρανίας;

81ο Φεστιβάλ Βενετίας: H Τζολί ως Μαρία Κάλλας, ο Τζόκερ και οι Ελληνες

Πήλιο: Εγκλωβίστηκαν οχήματα στο πάρκινγκ στις Μηλιές μετά την κατάρρευση τμήματος δρόμου, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr