Μιμή Ντενίση: Δείχνει την αυλή της στον Θεολόγο με αφορμή τη γιορτή της κόρης της

Μιμή Ντενίση: Δείχνει την αυλή της στον Θεολόγο με αφορμή τη γιορτή της κόρης της

Μητέρα και κόρη ετοίμασαν ένα τραπέζι με περίπου 10 καλεσμένους για το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου

mimi22
Η Μαριτίνα Ντενίση είχε την ονομαστική της γιορτή και η μητέρα της, φρόντισε να ετοιμάσει ένα τραπέζι για το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου.

Η Μιμή Ντενίση έδειξε με ένα βίντεο στο Instagram, το σπίτι της στον Θεολόγο και το τραπέζι που ετοίμασε για την κόρη της και τους καλεσμένους τους.

Μητέρα και κόρη δείπνισαν με περίπου 10 φίλους τους, όπως φαίνεται από τα σερβίτσια στην τραπεζαρία που έχουν στην αυλή. Πίσω από το τραπέζι, υπάρχει πισίνα και μια συλλογή από πολλά φυτά. Στο κλιπ, η ηθοποιός και η 24χρονη Μαριτίνα, καταγράφηκαν από τη στιγμή που φτιάχνουν το ντεκόρ στο τραπέζι, ενώ παράλληλα η Μιμή Ντενίση δίνει μια αγκαλιά και ένα φιλί στο παιδί της.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Μιμή Ντενίση ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην κόρη της, μέσα από ένα τρυφερό μήνυμα που ανέβασε στο Instagram.

Πρώτα, ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και στην πορεία ευχήθηκε στο παιδί της, που γιορτάζει το Δεκαπενταύγουστο, κάνοντας και μια ειδική αναφορά στη μητέρα της που δεν είναι στη ζωή. Σε hashtag που συμπεριέλαβε στο τέλος του post της, πρόσθεσε τη φράση «μου λείπει η μαμά μου».

Πιο αναλυτικά, η Μιμή Ντενίση έγραψε: «Η Παναγία ήταν πάντα η προστάτης του σπιτιού μας! Ήταν η μέρα της μεγάλης γιορτής. Της γιορτής της μητέρας μας. Και το όνομα της πήρε η πολυαγαπημένη εγγονή της η Μαριτινα. Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου που μου έχει δώσει μόνο χαρές κ με κάνει περήφανη όλο κ περισσότερο. Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στη ζωή μου. ! Και είμαι σίγουρη πως η υπέροχη μανούλα μου γιορτάζει μαζί μας από τον ουρανό! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν σήμερα! Δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας γιατί μόνο η αγάπη μας δίνει δύναμη σε τέτοιες εποχές».

Η ανάρτηση της Μιμής για τη Μαριτίνα Ντενίση




Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Την μοιραία δόση κεταμίνης την έδωσε στον Μάθιου Πέρι ο προσωπικός βοηθός του - Του έκανε 27 ενέσεις σε 5 ημέρες

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Σφαγή στα Κάτω Πατήσια για ένα προξενιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης