Φορ Μπουαγιάρ: Πού είναι σήμερα οι νάνοι του κάστρου

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη προβολή του Φορ Μπουαγιάρ (Fort Boyard), το 2004, τα βασικά μέλη του κάστρου του τηλεπαιχνιδιού, είναι ακόμη στην επικαιρότητα.

Εκτός από τον Χρήστο Φερεντίνο και την Ορθούλα Παπαδάκου, στο διάσημο κάστρο συμμετείχαν και οι νάνοι Jacques και Jules.

Ο Anthony Laborde και ο André Bouchet, όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα, ήταν οι βοηθοί του παρουσιαστή, που οδηγούσαν την κάθε  ομάδα στα δωμάτια, μέσα στα οποία έπρεπε να φέρει εις πέρας διάφορες δοκιμασίες, με έπαθλο συνήθως ένα κλειδί ή πήγαιναν τους παίκτες στον πύργο του «Σοφού», Άγγελου Παπαδημητρίου, που έπρεπε να λύσουν τον γρίφο του, για ακόμη ένα κλειδί. Στο τέλος, ήταν αυτοί που κουβαλούσαν τον θησαυρό τον οποίο κατάφερναν να μαζέψουν οι παίκτες.

Σήμερα οι δυο τους εξακολουθούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι, με τον Laborde να είναι αρκετά ενεργός στα social media και να μοιράζεται βίντεο και στιγμιότυπα από το γαλλικό Fort Boyard. Γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1982 στη Γαλλία και είναι 42 ετών. Είναι παντρεμένος και με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, με τα οποία το τελευταίο διάστημα, φωτογραφίζεται για το Instagram.

Από την άλλη, ο André Bouchet, γνωστός και ως «Passe-Partout» δεν είναι τόσο ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, εμφανίζεται στις αναρτήσεις του επί χρόνια συνεργάτη του, Laborde. Είναι 57 ετών και έχει λάβει συμμετοχή και σε άλλα πρότζεκτ εκτός από το Φορ Μπουαγιάρ, ενώ η δεύτερη δουλειά που κάνει, είναι στο μετρό του Παρισιού. Έχει δύο παιδιά.



Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις εικόνες με το ΙΧ που έμεινε στον αέρα στο λιμάνι της Άνδρου

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν πόλη-κλειδί σε ρωσικό έδαφος - «Βρείτε τα» λέει ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr