Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα 70ά της γενέθλια με την κόρη της

Θα είσαι πάντα η πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή μου, γράφει η Όλγα Κιουρτσάκη στη μητέρα της

Λίγες μέρες πριν τα 70ά γενέθλιά της, η Άντζελα Δημητρίου το γιόρτασε μαζί με την κόρη της και την εγγονή της. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η τραγουδίστρια έσβησε τα κεράκια από την τούρτα γενεθλίων που της ετοίμασαν, στο ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της.

Με μια συγκινητική ανάρτηση, η Όλγα Κιουρτσάκη ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram με τη μητέρα και την κόρη της και έγραψε στην τραγουδίστρια ένα μακροσκελές μήνυμα, για το πόσο πολύ την αγαπάει και πόσο «φωτίζει τη ζωή της».

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Χθες γιορτάσαμε τα 70 χρόνια της ζωής σου!!! 70 χρόνια γεμάτα αγάπη, σοφία, και ανεκτίμητες στιγμές. Είσαι το φως που φωτίζει τη ζωή μας, το στήριγμα μας στις δυσκολίες, και η πιο όμορφη ψυχή που γνωρίζω. Κάθε σου χαμόγελο έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο πιο φωτεινό, και κάθε σου αγκαλιά είναι μια ζεστή θάλασσα που μας παρασύρει σε ασφάλεια και ηρεμία. Θυμάμαι τις στιγμές που ήσουν δίπλα μου, τις ιστορίες που μοιράστηκες, και τις αξίες που μου δίδαξες. Μέσα από εσένα έχω μάθει την αληθινή έννοια της αγάπης και της ανιδιοτέλειας.

Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα, γιατί η ζωή σου αξίζει να γιορτάζεται με το πιο χαρούμενο και λαμπερό τρόπο. Εύχομαι οι επόμενοι χρόνοι να είναι γεμάτοι υγεία, ευτυχία και όνειρα που πραγματοποιούνται. Είσαι και θα είσαι πάντα η πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή μου. Μαμά, σε αγαπώ περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς!».

Η τούρτα της τραγουδίστριας




Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις εικόνες με το ΙΧ που έμεινε στον αέρα στο λιμάνι της Άνδρου

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν πόλη-κλειδί σε ρωσικό έδαφος - «Βρείτε τα» λέει ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr