Σοφία Μανωλάκου για τον σύντροφό της Σπύρο Σπαντίδα: Δεν λειτουργούμε ανταγωνιστικά, έχουμε ο ένας την έγνοια του άλλου

Γενικά δεν ξέρω εάν είναι εύκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι που εργάζεται στον ίδιο χώρο, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Σοφία Μανωλάκου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα, αλλά και τον σύντροφό της, Σπύρο Σπαντίδα.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «My Tv» και αρχικά, ανέφερε για τους δεσμούς: «Πιστεύω ότι όλες οι ανθρώπινες σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν με την ειλικρίνεια».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ακόμα κι όταν κάτι μας πειράζει, πρέπει να το λέμε εκείνη τη στιγμή. Μόνο έτσι σώζονται οι καταστάσεις και οι σχέσεις».

Αναφορικά με τις σχέσεις μεταξύ ηθοποιών, δήλωσε: «Γενικά, δεν ξέρω εάν είναι εύκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι που εργάζεται στον ίδιο χώρο».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δική της σχέση με τον επίσης ηθοποιό, Σπύρο Σπαντίδα. «Με εμάς είναι πάρα πολύ εύκολο και λειτουργεί. Πολλές φορές όταν χρειάζομαι τη βοήθεια του σε κάτι, τον συμβουλεύομαι και χαίρομαι, όταν εκείνος εξελίσσεται. Αντίστοιχα κι εκείνος χαίρεται με τη δική μου εξέλιξη. Δεν λειτουργούμε ανταγωνιστικά, έχουμε ο ένας την έγνοια του άλλου», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις εικόνες με το ΙΧ που έμεινε στον αέρα στο λιμάνι της Άνδρου

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν πόλη-κλειδί σε ρωσικό έδαφος - «Βρείτε τα» λέει ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr