Φωτεινή Δάρρα για Αλέν Ντελόν: Με κοιτούσε και ήρθε να μου φιλήσει το χέρι

Το 2009 η τραγουδίστρια γευμάτιζε στο ίδιο εστιατόριο με τον Γάλλο σταρ που πέθανε στα 88 του χρόνια

Η Φωτεινή Δάρρα θυμήθηκε τη στιγμή που είδε από κοντά τον Αλέν Ντελόν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 88 ετών.

Με μια ανάρτηση, η τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στο 2009, όταν γευμάτιζε με την παρέα της στο Παρίσι, ενώ στο ίδιο μέρος βρισκόταν ο Γάλλος σταρ. Όπως περιέγραψε, ο ηθοποιός την κοιτούσε για ώρα και λίγο πριν αποχωρήσει, την πλησίασε για να της φιλήσει το χέρι.

Η ανάρτησή της

Πιο αναλυτικά, έγραψε:

«Plaza Atènèe Παρίσι. Μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, το φαγητό υπέροχο, η πολυτέλεια γύρω χωρίς προηγούμενο. Δεν ειχα ξαναδεί ποτέ κάτι ανάλογο. Κάθομαι με τον συνοδό μου σε ένα πλαϊνό τραπέζι. Φοράω ένα κλασσικό μίντι black dress και κοιτάζω μόνο το τραπέζι μου-όπως πρέπει να κάνουν όλα τα καθώς πρέπει κορίτσια. Κάτι με τραβάει να κοιτάξω στο κέντρο της αίθουσας, εκεί όπου κάθονται δυο μεγάλοι κύριοι και μια υπέροχη μιγάδα κοπέλα. Γυρίζω στο συνοδό μου και λέω: Είναι ένας άντρας που με κοιτάει και νομίζω μοιάζει στον Αλαίν Ντελόν.

Γυρίζει, τον κοιτάζει και με κάποια απάθεια μου απαντά: Είναι ο Ντελόν! Συνεχίζω το γεύμα μου με ταραχή ομολογώ γιατί σε στιγμές νιώθω το βλέμμα του επάνω μου. Μετά από κάποια ώρα και ενώ ήμασταν στο γλυκό-εγώ μετά βίας δοκίμασα τις δημιουργίες του Alain Ducasse- η παρέα σηκώνεται και κατευθύνεται προς την έξοδο, εκείνος όμως έρχεται προς το μέρος μας. Κάνει χειραψία στον σύνοδο μου και μου φιλάει το χέρι. Τότε κατάλαβα πως δεν είχα δίκιο όταν παιδί είδα το «Rocco and his brothers” και είπα με νεανικό θράσος πως "Ο Ντελόν μου φάνηκε θηλυπρεπής. Δεν είναι του γούστου μου". Τότε κατάλαβα πως όταν είδα το αριστούργημα του Βισκόντι, η παιδική μου ψυχή είχε για πρώτη φορά ερωτευτεί… Αντίο Alain…».



Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις για την ηλεκτρονική λίστα γάμου - Ποιοι τον επικρίνουν, τι απαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Φωτιά σε ρόδα λούνα παρκ σε φεστιβάλ στη Γερμανία - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr