Ελένη Φουρέιρα: Αισθάνομαι σαν το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, γράφει για φωτογραφίες της με μαγιό

Στη δημοσίευσή της, συμπεριέλαβε και στιγμιότυπο της Χάλι Μπέρι

Η Ελένη Φουρέιρα αισθάνεται σαν το επόμενο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με τη λεζάντα της νέας της ανάρτησης.

Το μεσημέρι της Κυριακής 18 Αυγούστου, η τραγουδίστρια ανέβασε μερικές φωτογραφίες της από τη θάλασσα. Σε αυτές, απαθανατίστηκε με ένα μαύρο μπικίνι, την ώρα που έβγαινε από το νερό. Στην ίδια ανάρτηση, συμπεριέλαβε και ένα στιγμιότυπο της Χάλι Μπέρι, από την εμβληματική σκηνή της σε Τζείμς Μποντ ταινία, με το πορτοκαλί μπικίνι.

«Αισθάνομαι σαν το επόμενο κορίτσι του Bond» έγραψε στη δημοσίευσή της, με χιουμοριστική διάθεση, η Ελένη Φουρέιρα.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα


Αυτή δεν είναι η πρώτη δημοσίευση που η έκανε η Ελένη Φουρέιρα από το φετινό της καλοκαίρι. Τις προάλλες ανέβασε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από στιγμές που έζησε τον Ιούλιο, τόσο στη σκηνή, όσο και με την οικογένειά της. Εκτός από δικές της φωτογραφίες, η τραγουδίστρια απαθανάτισε και μερικούς από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, αλλά και τον γιο της με τον Αλμπέρτο Μποτία, που λίγο καιρό πριν βάφτισαν Ερμή. Μεταξύ άλλων, ποζάρει στον καθρέφτη με ένα καλοκαιρινό σύνολο σε μπεζ απόχρωση και γυαλιά ηλίου.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα

Το ίδιο είχε κάνει και μερικές μέρες πριν, με ένα άλλο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της τον Ιούνιο. Σε εκείνα τα στιγμιότυπα, είχε συμπεριλάβει και μια φωτογραφία από τη στιγμή που μαζί με τον σύντροφό της παίζουν στην άμμο, μαζί με τον μικρό Ερμή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr