Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό λίγο πριν γεννήσει το τρίτο παιδί της

Η ραδιοφωνική παραγωγός φωτογραφήθηκε με την οικογένειά της

Η Μαντώ Γαστεράτου βρίσκεται στην τελευταίο περίοδο της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό, θα υποδεχτεί το τρίτο παιδί της.

Μέχρι τότε περιμένει, περνώντας χρόνο με την οικογένειά της και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, ανέβασε μια σειρά από στιγμιότυπα με τα παιδιά της και μια παρέα φίλων.

Η ραδιοφωνική παραγωγός φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και έδειξε στην κάμερα τη φουσκωμένη κοιλιά της. Στη συνέχεια, έβγαλε μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά της, που διασκεδάζουν όλοι μαζί σε μια πισίνα. Στη λεζάντα άφησε μερικές σκόρπιες φράσεις. «1. Σε περιμένουμε 2. Πάπια και παπιά 3. Τους φίλους τους διαλέγουμε ♥️ 4. Ω τάφε μου, κρεβάτι νυφικό 5. Ανθρώπινο σουβλάκι μια πίτα απ'ολα 6. Ερωτευμένοι 7.Φαντάσματα υπάρχουν 8. Wonderland 9. Παιδομανι 10. Ελπίζω» έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες της


Η ανάρτηση για την τρίτη εγκυμοσύνη της
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, την Κυριακή 12 Μαΐου, η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της με την κόρη και τον γιο της. Η ίδια ποζάρει με τα παιδιά της χαμογελαστή, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Στην ίδια δημοσίευση, η Μαντώ Γαστεράτου μοιράστηκε με τους ακολούθους της, ότι η οικογένειά της με τον Νίκο Ισηγόνη μεγαλώνει και σε λίγο θα υποδεχτούν το πέμπτο μέλος της.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Όταν γέννησα αυτά τα δύο αγγελούδια αντίκρισα τη γυναίκα που γέννησε τον ίδιο μου τον εαυτό! Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Σε λίγο καιρό η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη μαμά!».

Η ανάρτησή της



Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

Τζο Μπάιντεν: Με δάκρυα στα μάτια στο συνέδριο των Δημοκρατικών - «Έκανα λάθη, στηρίξτε Χάρις, ο Τραμπ είναι loser»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr