Λάουρα Νάργες: Στελέχη καναλιών με έπιαναν εν ώρα εκπομπής και μου έλεγαν «πρέπει να κάνεις κάτι με την κυτταρίτιδά σου»

Δεν θα έπρεπε να αγχώνονται μόνο για το τι θα πω και πώς θα το πω; πρόσθεσε

Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει για το σώμα της.

Μιλώντας στο περιοδικό DownTown Κύπρου. η Λάουρα Νάργες δήλωσε: «Με πήγε πίσω ψυχολογικά, όταν γράφονταν διάφορα πράγματα για μένα, ειδικά όταν στελέχη καναλιών, τότε που εργαζόμουν στην τηλεόραση, με έπιαναν και μου έλεγαν διάφορα πράγματα για το σώμα μου».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, υπήρξαν στελέχη καναλιών, που της έλεγαν πως κάτι πρέπει να κάνει με την κυτταρίτιδά της.

«Εν ώρα εκπομπής, με έπιαναν και μου έλεγαν "πρέπει να κάνεις κάτι με την κυτταρίτιδά σου". Κι εγώ έμενα με το στόμα ανοιχτό, όσο σκεφτόμουν μέσα μου "γιατί να είναι αυτό πρόβλημα; Δεν θα έπρεπε να αγχώνονται μόνο για το τι θα πω και πώς θα το πω; Ή για το αν θα είμαι ευπρεπής τηλεοπτικά και μόνο;". Τότε όμως, δεν μίλαγα», δήλωσε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Θα έπρεπε να ασχολούνται με τη συμπεριφορά μου απέναντι στους τηλεθεατές, με το αν εκπροσωπώ με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα την εκάστοτε εκπομπή κι όχι με το αν έχω πρόβλημα με την κυτταρίτιδά μου. Όταν όμως, είσα μικρός κι άπειρος, δεν μπορείς να πεις και πολλά. Όμως, τα σκέφτεσαι και σε πληγώνουν πολύ».

Τέλος, ανέφερε: «Σκεφτόμουν τότε "η κυτταρίτιδά μου θα ορίσει το αν θα κάνω καριέρα στην τηλεόραση;". Ε όχι, δεν νομίζω. Δεν έχουν θέση στη ζωή μου όλα αυτά. Είναι ανόητο αυτό. Και μπερδεύεσαι πιο πολύ, ειδικά όταν σου τα λένε αυτά άνθρωποι που σέβεσαι και εκτιμάς επαγγελματικά πάνω στη δουλειά. Αλλά όλα έχουν κι ένα όριο».


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού «χτυπά» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς

Παχυσαρκία: Μετά το Οzempic έρχονται χάπια και ενέσεις νέας γενιάς για αδυνάτισμα

Ναυάγιο - Παλέρμο: Ο μεγιστάνας Λιντς, ο δικηγόρος του και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International μεταξύ των αγνοουμένων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr