Κρυσταλλία: Η εναλλαγή ρόλων από τραγουδίστρια σε μαμά και τούμπαλιν είναι μεγάλη πρόκληση

Ήρθα αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν είχα φανταστεί ποτέ, πρόσθεσε για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Η Κρυσταλλία μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Πλατανιά, αλλά και το μεγάλωμα του γιου τους, το οποίο έχει αναλάβει εκείνη.


Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για το το περιοδικό Hello, ανέφερε ότι: «Η γονεϊκότητα είναι από μόνη της ένας από τους πιο απαιτητικούς ρόλους. Αν προσθέσουμε ότι είμαι εργαζόμενη single mom, τότε το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει σε πολλούς τομείς. Είναι μια νέα συνθήκη στην οποία έπρεπε να προσαρμοστώ και ήρθα αντιμέτωπη με καταστάσεις, γεγονότα και συναισθήματα που δεν είχα φανταστεί ποτέ».

Στην πορεία, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της. «Η εναλλαγή ρόλων από τραγουδίστρια σε μαμά και τούμπαλιν, σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου, είναι μακράν από τις μεγαλύτερες προκλήσεις» απάντησε.

Τέλος, ανέφερε ότι προσπαθεί να μην παραμελεί τον εαυτό της, γιατί αν εκείνη είναι χαρούμενη, τότε θα είναι και ο γιος της.

«Θέλω να ενθαρρύνω όλες τις μαμάδες εκεί έξω και να τους πω ότι είναι εφικτό να βρουν ισορροπία μεταξύ δουλειάς και φροντίδας του παιδιού τους. Μία δουλειά με λαμπερά outfits στα φώτα της δημοσιότητας δεν διαφέρει πολύ από μία οποιαδήποτε άλλη δουλειά όταν είσαι μαμά, διότι η σημαντικότερη δουλειά όλων γίνεται η μητρότητα. Σίγουρα χρειάζεται “θυσίες”, υπομονή, αντοχή και πολλή δουλειά, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Βέβαια, μαμάδες, μην ξεχνάμε ότι είναι σημαντικό να κάνουμε πράγματα και για τον εαυτό μας και να τον βάζουμε προτεραιότητα, διότι χαρούμενη μαμά ίσον χαρούμενα παιδιά. Αν εμείς δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, πώς θα μάθουμε στα παιδιά να αγαπάνε τον δικό τους;» δήλωσε η Κρυσταλλία.


Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr