Άννα Πρέλεβιτς: Σοκαριστικά πανέμορφα, γράφει για τις διακοπές της στο Μαυροβούνιο

Τα νέα στιγμιότυπα από την απόδραση των δύο αδερφών με τη Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς ανέβασε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές που κάνει στο Μαυροβούνιο, με την αδερφή της, Τέα και τη μητέρα τους, Νεβένα.

Οι τρεις τους περνούν «σοκαριστικά πανέμορφα» όπως έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Αυγούστου στο Instagram.

Η Άννα Πρέλεβιτς απαθανάτισε αρχικά, μητέρα της, ενώ έβγαλε και τον εαυτό της μια selfie, όσο έκαναν τη βόλτα τους στο λιμάνι «Porto Montenegro». Δεν παρέλειψαν να βγάλουν επίσης, μία φωτογραφία και οι τρεις μαζί, την οποία η Άννα Πρέλεβιτς συμπεριέλαβε στην ίδια δημοσίευση.

Οι νέες φωτογραφίες από το Μαυροβούνιο




Οι δυο αδερφές συναντήθηκαν ξανά μετά από δύο εβδομάδες και αυτό, όπως έγραψαν μια μέρα πριν «μπορεί να φαίνεται αστείο ή παράξενο σε κάποιους, αλλά 16 μέρες μακριά η μία από την άλλη ήταν πάρα πολλές για εμάς και δυσκολευτήκαμε».

Στο βίντεο που ανάρτησαν από κοινού, οι Άννα και Τέα Πρέλεβιτς χορεύουν ευδιάθετες και στη λεζάντα έγραψαν: «Τελευταία στάση: στη μανούλα! Ήρθαμε Μαυροβούνιο να δούμε τη μαμά και ετοιμαζόμαστε δυναμικά για τη νέα σεζόν».

Δείτε το βίντεο


Στη συνέχεια, οι κόρες του μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς έβγαλαν μερικές φωτογραφίες με τη μητέρα τους, Νεβένα και τις έδειξαν στους ακολούθους τους μέσα από story στο Instagram.


Ειδήσεις σήμερα:

Η εικόνα που δημιουργήθηκε από το AI για το πρόσωπο του Ιησού από την Ιερά Σινδόνη

Στο «δόκανο» της εφορίας Ι.Χ, ακίνητα και… πελατολόγιο

27 διαφορετικά ανθρωποειδή ρομπότ σε παγκόσμια διάσκεψη στην Κίνα - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr