Σοφία Μανωλάκου: Παλιά είχα κόμπλεξ με την εξωτερική μου εμφάνιση, δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν μόνο ως ωραία

Σοφία Μανωλάκου: Παλιά είχα κόμπλεξ με την εξωτερική μου εμφάνιση, δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν μόνο ως ωραία

Προσπαθούσα να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου, να ντύνομαι άσχημα για να αποδείξω ότι έχω ταλέντο, πρόσθεσε η ηθοποιός

sofia-manolakou__3_
Η Σοφία Μανωλάκου μίλησε για τα social media και τον ρόλο που παίζουν πλέον, στον χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε επιπλέον, στα κόμπλεξ που είχε στο παρελθόν, με την εμφάνισή της.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer's Cool» και αρχικά, δήλωσε: «Είναι αστείο οι παραγωγοί να έχουν ως κριτήριο τους αριθμούς των followers των ηθοποιών για να τους πάρουν σε μια δουλειά. Θεωρώ ότι αν πάρεις κάποιον σε μια δουλειά μόνο και μόνο, γιατί έχει πολλούς followers, αυτό δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Αν δεν είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου, όσους followers και να έχεις, δεν έχει διάρκεια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3nbxbuvo1c9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ζήτημα της ομορφιάς σε έναν ηθοποιό. «Η ομορφιά μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα, αλλά σημασία έχει το πόσο θα μείνεις στο δωμάτιο. Και μοντέλο να είσαι, αν έχεις το βλέμμα της αγελάδας, δεν θα κάνεις πολλές φωτογραφίσεις. Οπότε, σημασία έχει το ταλέντο σε κάτι κι όχι η εξωτερική εμφάνιση», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Πιο παλιά είχα κόμπλεξ με την εξωτερική μου εμφάνιση και προσπαθούσα να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου, να ντύνομαι άσχημα για να αποδείξω ότι έχω ταλέντο. Μετά χαλάρωσα λίγο. Είδα ότι και οι άλλοι δεν με αντιμετωπίζουν μόνο ως ωραία. Έχω αποδείξει ότι είμαι και κάτι παραπάνω. Θεωρώ τουλάχιστον ή το πιστεύω μέσα μου, δεν ξέρω αν το πιστεύουν κι οι άλλοι. Αισθανόμουν πολύ άσχημα, όταν μου κάνανε κοπλιμέντα για την εξωτερική μου εμφάνιση, δεν ήθελα να τα ακούω».

Τέλος, ανέφερε: «Μετά κατάλαβα ότι δεν είναι υγιές αυτό και πρέπει να λέω "ευχαριστώ", όταν μου λένε ότι είμαι όμορφη. Εγώ έλεγα "ναι, εντάξει". Προσπαθούσα να το μειώσω. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, έπαιξε ρόλο κι αυτό στο να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Η εικόνα που δημιουργήθηκε από το AI για το πρόσωπο του Ιησού από την Ιερά Σινδόνη

Στο «δόκανο» της εφορίας Ι.Χ, ακίνητα και… πελατολόγιο

27 διαφορετικά ανθρωποειδή ρομπότ σε παγκόσμια διάσκεψη στην Κίνα - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης