Κώστας Καραφώτης για την πρόταση γάμου στην Κάτια Μάνου: Είχαμε πάει στην αγαπημένη μας πόλη το Μιλάνο

Κώστας Καραφώτης για την πρόταση γάμου στην Κάτια Μάνου: Είχαμε πάει στην αγαπημένη μας πόλη το Μιλάνο

Τη γνώριζα αρκετά χρόνια, αλλά βρέθηκε στη ζωή μου σε μια στιγμή που ήταν σαν να έπρεπε να είναι εκεί να δεχτεί τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου, είπε για τη σύζυγό του 

kostas-karafotis__2_
Ο Κώστας Καραφώτης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του, Κάτια Μάνου.

Ο τραγουδιστής μίλησε σε γνωστό κανάλι στο YouTube και ανέφερε πώς κατάφερε να κρατήσει για πολύ καιρό μυστική την είδηση του γάμου τους, ενώ περιέγραψε και την πρόταση που της έκανε.

«Ήθελα να το φωνάξω ότι παντρεύομαι, αλλά δεν ήθελα να γίνει αυτό το σούσουρο. Δεν μου αρέσει αυτή η κουβέντα γύρω από το όνομά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:
Γιατί ο Καραφώτης δεν με κάλεσε στο γάμο του; | Nancy Paradeisanou
Στη συνέχεια, εξήγησε πως για να καταφέρει να κρατήσει μυστικό το χαρμόσυνο γεγονός μέχρι και λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, φρόντιζε να δίνει το ονοματεπώνυμο της συζύγου του σε ό,τι αφορά τις προετοιμασίες.

Κλείσιμο
Μίλησε επιπλέον, για τη γνωριμία τους. «Η Κάτια είναι γυναίκα μου. Νομίζω ότι τα πάντα είναι το timing. Τη γνώριζα αρκετά χρόνια, αλλά βρέθηκε στη ζωή μου σε μια στιγμή που ήταν σαν να έπρεπε να είναι εκεί να δεχτεί τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου και να τις αφομοιώσει. Έτσι με γνώρισε κι ήξερε ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ξέρει ότι δεν είμαι φαν της νύχτας, αλλά φαν του τραγουδιού. Μου αρέσει να τραγουδάω, αλλά όχι να ξενυχτάω μέχρι τις 6 το πρωί», δήλωσε.

Τέλος, περιέγραψε την πρόταση γάμου που της έκανε. «Είχαμε πάει στην αγαπημένη μας πόλη, το Μιλάνο κι είχα πάρει μαζί μου το δαχτυλίδι. Έλεγα "πού να το κρύψω; Τι να το κάνω;". Πάω να το δώσω το πρώτο βράδυ κι ήμασταν σε ένα μαγαζί με κόσμο δίπλα μας. Την επόμενη ημέρα πάλι συναντήσαμε κόσμο. Έλεγα "μία, δύο, τρεις, θα φύγουμε και δεν θα το έχω δώσει". Εντάξει, τελικά ήρθε η στιγμή που το έδωσα», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινάει η παραγωγή των νέων Canadair για την ΕΕ - Επτά νέα αεροσκάφη παίρνει η Ελλάδα, θα επιχειρούν και νύχτα

Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Ήταν η τελευταία αγνοούμενη από το ναυάγιο στο Παλέρμο


Συνελήφθη 66χρονος που απείλησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης