Άγιος έρωτας: H Ταμίλα Κουλίεβα μιλάει για τον ρόλο που θα υποδυθεί στη νέα σειρά του Alpha

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Θάλεια Μαρκοπούλου

Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha και η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τον ρόλο της. 

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Θάλεια Μαρκοπούλου, μητέρα της Χλόης, μια γυναίκα αφοσιωμένη στην οικογένειά της. Δέχθηκε να παντρευτεί τον περιζήτητο γαμπρό Παύλο Μαρκόπουλο παρόλο που δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του. Η ζωή που ονειρεύτηκε, όμως, δεν ήρθε ποτέ και οι προσδοκίες της εξανεμίστηκαν, καθώς η μια απογοήτευση διαδεχόταν την άλλη.


Όπως λέει για τον ρόλο της η ηθοποιός, «η Θάλεια είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική που αν ήταν σε άλλη εποχή θα είχε κάνει σπουδαία πράγματα, όμως, βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’50. Είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να κρατήσει το σπίτι της. Το σπίτι της είναι το κάστρο της. Είναι πάρα πολύ καθαρή χωρίς δεύτερες σκέψεις και οι προθέσεις της είναι ξεκάθαρες. Θέλει να έχει τα παιδιά της δίπλα της, θέλει τον άντρα της και θέλει να αποτελεί παράδειγμα.»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω βρει κάποιο ψεγάδι, μέχρι στιγμής, σε αυτή τη γυναίκα και αυτή είναι η δυσκολία σε ό,τι αφορά την προσέγγιση αυτού του ρόλου. Μου αρέσει αυτή η προσπάθεια που κάνει για τη ζωή της, την οικογένειά της, νομίζω ότι είναι σπουδαίο. Εγώ έτσι βλέπω την Θάλεια.»

Κλείνοντας κατέληξε: «Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι βρισκόμαστε σε μια μικρή κλειστή κοινωνία που καθορίζει την συμπεριφορά των ανθρώπων. Οπότε μέσα από αυτή τη συνθήκη και την εποχή, προσπαθώ να ‘χτίσω’ μια γυναίκα η οποία θα έχει δυναμισμό και θα φανούν τα δικά της ‘θέλω’ για τη ζωή».

Η πλοκή της σειράς

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή Θεολογίας πατρός Νικολάου σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει τι τον έχει οδηγήσει εκεί. Και κανείς δε μπορεί να προβλέψει - πόσο μάλλον ο ίδιος - ότι η Χλόη, η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου, θα αποδειχθεί για εκείνον η πιο δύσκολη δοκιμασία.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Στις 19 του μήνα τη βίασε και στις 20 είχε ραντεβού μαζί μου για δουλειά» λέει ο πατέρας της 16χρονης στον Κολωνό

Παρέμβαση εισαγγελέα εφετών για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής


Έγκυος η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr