Ρένια Λουιζίδου: Το πώς βλέπουμε την αναγνωρισιμότητα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, εγώ την έβαλα σε ένα ράφι χαμηλά

Είμαστε από Θεσσαλονίκη, όπως λέει κι ένας φίλος κι έχουμε συνηθίσει να βγαίνουμε στον δρόμο και να χαιρετάμε ο ένας τον άλλο, πρόσθεσε

Η Ρένια Λουιζίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός μίλησε στο ένθετο «Τύπος TV» και αρχικά, δήλωσε για τις ευκαιρίες που της έχουν δοθεί και την αγάπη που έχει κερδίσει από τον κόσμο: «Είμαι ευγνώμων, είμαι πολύ χαρούμενη, ευχαριστημένη που μπόρεσα να κάνω κάποια πράγματα όπως περίπου τα φανταζόμουν, χωρίς να αποκλίνω από την αρχική πορεία».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βέβαια, όλοι κάνουμε συμβιβασμούς και προσαρμογές. Και όλο αυτό είχε ένα αποτέλεσμα στη δουλειά, που ο κόσμος ακολούθησε και αγάπησε. Πραγματικά, εισπράττω αποδοχή κι εκτίμηση από τον κόσμο, για τα οποία μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω. Συνέβη και αυτό με την επιτυχία των Απαράδεκτων, που ήμουν σε μικρή ηλικία και είχα πολλά χρόνια μπροστά μου να το διαχειριστώ, να το συνηθίσω, να το βάλω στις σωστές διαστάσεις μέσα στο κεφάλι μου».

Αναφορικά με τη δημοσιότητα και το πώς τη διαχειρίστηκε, είπε: «Αποκλειστικά από εμάς και μόνο εξαρτάται το πώς βλέπουμε την αναγνωρισιμότητα. Την έβαλα σε ένα ράφι χαμηλά. Αλλά εμείς είμαστε από τη Θεσσαλονίκη, όπως λέει κι ένας φίλος κι έχουμε συνηθίσει να βγαίνουμε στον δρόμο και να χαιρετάμε ο ένας τον άλλο».

Κλείνοντας, εξήγησε πως στο παρελθόν τα πράγματα δεν ήταν ίδια με σήμερα, σε σχέση με τα διάσημα πρόσωπα. «Τότε που ξεκίνησαν αυτά και έγινε το μεγάλο μπαμ με τους Απαράδεκτους, δεν είχα οικογένεια και παιδί. Η εποχή γενικότερα ήταν πιο αθώα. Χωρίς πολύ ή λιγότερο "κίτρινο" ή "ροζ" Τύπο, εκπομπές που κάνουν την τρίχα τριχιά, ο κόσμος έβλεπε τη σειρά, τρελαινόταν, με έβλεπε στο δρόμο και με φώναζε "αστροπελέκι"», ανέφερε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr