Σταύρος Βαρθαλίτης: Δεν ένιωθα άνετα στο πάνελ, δεν ήμουν ευτυχισμένος

Δεν ξέρω πώς το κάνετε, δεν ήταν το επάγγελμά μου, είμαι μάγειρας, πρόσθεσε 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Breakfast@Star και να ενταχθεί στην εκπομπή του «Στούντιο 4».

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer's Cool», ο πρώην νικητής του MasterChef δήλωσε αρχικά: «Αναπροσαρμόστηκαν πολλά πράγματα στη ζωή μου αυτό το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, είπε για τη συνεργασία του με το Star: «Άλλαξα κανάλι μετά από πέντε χρόνια, όπως το αγάπησα, ελπίζω να με αγάπησε κι αυτό. Δεν ένιωσα πικρία, όταν τελειώνει μια συνεργασία καλό είναι να μένεις με καλά συναισθήματα».


Επίσης πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω αν είχαν βρει τον επόμενο μάγειρα πριν φύγω. Μιλήσαμε, προσπαθήσαμε να τα βρούμε και πήραμε μια απόφαση και οι δύο πλευρές. Όλα καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε από το «Στούντιο 4». «Μόλις έκανα ανάρτηση ότι αποχωρώ από το Star, με πήραν τηλέφωνο από το "Στούντιο 4", ήταν πολύ τιμητικό. Μου αρέσει πολύ αυτή η εκπομπή, το ύφος της, το prestige της», εξήγησε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Πήρα τον χρόνο μου, το σκέφτηκα, έκανα τις διακοπές μου και νομίζω δώσαμε τα χέρια πριν λίγες ημέρες. Έκανα πάνελ στην εκπομπή για έναν χρόνο, ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω πώς το κάνετε. Δεν ήταν το επάγγελμά μου, είμαι μάγειρας. Δεν ένιωθα άνετα στο πάνελ, δεν ήμουν ευτυχισμένος».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή φωτογραφία από πτώση κεραυνού στη Θεσσαλονίκη

Υπέρ της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ η Κάμαλα Χάρις - Τι είπε στη συνέντευξή της για τη μετανάστευση και τον Τραμπ

Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr