Κάτια Ταραμπάνκο: Καρέ-καρέ η μεταμόρφωση της για τη σειρά « Ο Γιατρός»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει στραφεί προς την υποκριτική το τελευταίο διάστημα, την οποία έχει αποκαλύψει πως την ενδιαφέρει από τότε που ήταν μικρή.

Τη χρονιά που πέρασε, το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του τόσο στο θέατρο και όσο και στη μικρή οθόνη, με τη συμμετοχή στη σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός».

Η Κάτια Ταραμπάνκο δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τα backstage της σειράς και μοιράστηκε τη διαδικασία της μεταμόρφωσής της σε ασθενή με σοβαρά εγκαύματα. Κάνοντας, λοιπόν, τον απολογισμό της από την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε, έγραψε:

«Μιας και έχουμε "τελευταία" μέρα του καλοκαιριού, ως συνήθως κάνω την αγαπημένη μου ανασκόπηση της φετινής σεζόν. Ωραίες φωτογραφίσεις, αρκετά ταξίδια, καινούργιες συνεργασίες, μαθήματα υποκριτικής, πρώτη παράσταση στο θέατρο και αλλά καλά και καλά (τα κακά δεν είναι της παρούσης). Επιτρέψτε μου όμως να μοιραστώ το δικό μου highlight».

Η συμμετοχή μου στην σειρά "Ο Γιατρός" σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Παπαβασιλείου, δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς ήταν αυτό ακριβώς έκανε την καρδούλα μου να σκιρτήσει. Φαίνεται η χαρά μου στην 6η φωτό θαρρώ). Από το πρώτο λεπτό που με κάλεσαν και μου πρότειναν αυτή τη συνεργασία, μετά το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που μου έχουν ποτέ κάνει -το βλέπεις και εσύ ποσό ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ αληθινό φαίνεται-, μέχρι να ακουστεί το δικό μου "it’s a wrap", ήταν η καλύτερη "δουλειά" που έκλεισα αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη όλη την ομάδα, και τον Alpha, ήταν χαρά μου και τιμή μου. Καλή τύχη σε όλους μας».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Η ζωή του Δάνη Κατρανίδη: Οι τρεις γάμοι, ο έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Νετανιάχου: Όποιος δολοφονεί ομήρους, δεν θέλει συμφωνία


Μωραΐτης κατά Ζανέτ Τσίπρα: Αχ, να ‘ξερες για τον αδερφό σου και αυτό το «μόρφωμα» τι αβαρίες κάναμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr