Δάνης Κατρανίδης: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγός του - Ένα φιλί για τον δρόμο και καλή αντάμωση, γράφει η Ελίζα Πάλλη

Δάνης Κατρανίδης: Συντετριμμένη η πρώην σύζυγός του - Ένα φιλί για τον δρόμο και καλή αντάμωση, γράφει η Ελίζα Πάλλη

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε για τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού

katranidis5454353
Ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών και η χορογράφος Ελίζα Πάλλη, η οποία ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον ηθοποιό, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση.

Με μία φωτογραφία από τον γάμο τους, η Ελίζα Πάλλη αποχαιρετά τον πρώην σύζυγό της, με τα παρακάτω λόγια: «Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση… για τον γάμο μας… Σ’αγαπώ ΠΑΝΤΑ. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση…. Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe».

Δείτε τη δημοσίευση
katranidisdss

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Δάνης Κατρανίδης είχε πει για την προσωπική του ζωή: «Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ότι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στην ζωή, παραπάνω από ότι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ομέρ Τσελίκ: Διαμαρτύρεται για την προβολή της σειράς Famagusta στο Netflix

Δάνης Κατρανίδης: Οι τρεις γάμοι, ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γάμος υπό τη δύση του Ηλίου στο Costa Navarino - Όλες οι λεπτομέρειες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης