Δάνης Κατρανίδης: Την Πέμπτη η κηδεία του

Η επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού

Η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, όπως ενημέρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα social media.

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 75 ετών, μετά από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια. Στην ανάρτησή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε λεπτομέρειες για το πού και το πότε θα πουν το τελευταίο «αντίο» συγγενείς και φίλοι στον ηθοποιό, αλλά και για την επιθυμία της οικογένειάς του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας ηθοποιού-εκλεκτου συναδέλφου και φίλου Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ - Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπιτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132)».

Ο Δάνης Κατρανίδης είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, την 1η Σεπτεμβρίου. «Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δανή Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια… Το κενό είναι μεγάλο…» έγραψε ο ηθοποιός και βουλευτής στο Facebook.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr