Γιάννης Αϊβάζης: Το χιουμοριστικό μήνυμα στη Μαρία Κορινθίου μέσω Instagram

Γιάννης Αϊβάζης: Το χιουμοριστικό μήνυμα στη Μαρία Κορινθίου μέσω Instagram

Με αφορμή τις φωτογραφίες που ανάρτησαν για τη γιορτή της κόρης τους

korinthiou_aivazisss
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ευχήθηκαν με δημοσιεύσεις στο Instagram, στην κόρη τους, για την ονομαστική της γιορτή.

Η Ισμήνη Αϊβάζη είχε έδωσε την άδειά της στη μητέρα της, όπως έγραψε η ηθοποιός, για να ανεβάσει φωτογραφία της από το δικό της προφίλ. «Το παιδάκι μου, η κόρη μου, σήμερα έχει την γιορτή της. 1η Σεπτεμβρίου και γιορτάζουμε το υπέροχο ελληνικό πριγκιπικό της όνομα ΙΣΜΗΝΗ, που το κληρονόμησε από την υπέροχη γιαγιάκα της. Χρόνια πολλά υπέροχο μου, φωτεινό μου πλάσμα!

Ps: Φυσικά με πολλές διαπραγματεύσεις, όρους και προϋποθέσεις, μου δόθηκε η άδεια δημοσίευσης φωτογραφίας και ειδικά πρόσφατης φωτογραφίας. Για ταγκαρισμα φυσικά ούτε λόγος», έγραψε η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της.

Κλείσιμο
Από το δικό του προφίλ, ο Γιάννης Αϊβάζης, επέλεξε μια φωτογραφία της Ισμήνης για την οποία και έγραψε: «Χρόνια πολλά Μωράκι μου, Βάσανο μου, κοριτσάκι μου, Αεκάρα μου … να σε χαίρομαι!». Στο τέλος, έγραψε στη Μαρία Κορινθίου με χιουμοριστική διάθεση: « Εγώ την πήρα την έγκριση».


Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό. Μερικές ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη, με τους δυο τους να χαμογελούν. «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη @yannisaivazis», έγραψε στο Instagram και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε».


Η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΚ!, το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.
200802111043260_0734_KORINTHIOY_AIVAZIS_1022008
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης λίγο μετά τη γνωριμία τους το 2008
Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο και στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος στην κόρη τους.

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, την υποσδέχτηκαν στον κόσμο και λίγο πριν η Ισμήνη γίνει 2 ετών, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2010, το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.
201009131051470_3096_AIVAZIS_KORINTHIOY_12092010
Φωτογραφία από τον γάμο τους στην Ανάβυσσο

14 χρόνια μετά τον γάμο τους και χωρίς κανέναν να το περιμένει, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφασίζουν να βάλουν τέλος στον γάμο τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Έρχεται μπόνους δύο μισθών σε 30.000 υπαλλήλους Δημοσίου και ΟΤΑ

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης