Σπύρος Μπιμπίλας για Δάνη Κατρανίδη: Η περιπέτεια υγείας του κράτησε 2,5 χρόνια, δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Σπύρος Μπιμπίλας για Δάνη Κατρανίδη: Η περιπέτεια υγείας του κράτησε 2,5 χρόνια, δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Είχε δίπλα του πολλούς δικούς του ανθρώπους, απλά δεν ήθελε να γίνει αντικείμενο συζήτησης η προσωπική του περιπέτεια, δήλωσε

mpimpilas-danis
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την περιπέτεια υγείας του Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη 1η Σεπτεμβρίου στα 75 του χρόνια.

Ο ηθοποιός και βουλευτής ήταν το άτομο που γνωστοποίησε τα δυσάρεστα νέα μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» για τον χαμό του ηθοποιού. Αρχικά, δήλωσε: «Έχω αυτό το θλιβερό καθήκον να ανακοινώνω τους θανάτους των ηθοποιών και των καλλιτεχνών» και πρόσθεσε: «Με τον Δάνη Κατρανίδη δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ ποτέ μαζί του, όμως τον γνώριζα καλά γιατί τον παρακολουθούσα χρόνια και είχε τύχει να παίζουμε στο ίδιο θέατρο αλλά όχι στην ίδια παράσταση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3vsspzys35d)


Στη συνέχεια, περιέγραψε την τελευταία φορά που είδε τον Δάνη Κατρανίδη και τα προβλήματα υγείας που τον βασάνιζαν τα τελευταία 2,5 χρόνια: «Η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν πριν αρρωστήσει. Τότε ήταν στο θέατρο που είχε πάρει ο ίδιος και έκανε πολύ σπουδαίες παραστάσεις. Από τα πρώτα του βήματα τον παρακολουθούσα στο Εθνικό Θέατρο. Αυτός ο άνθρωπος ξεχώριζε και για την ποιότητά του και για την ευγένειά του. Ήταν εξαιρετικό πλάσμα της καλλιτεχνικής μας οικογένεια και για αυτό έχουν στεναχωρηθεί όλοι. Επειδή ξέραμε για την περιπέτεια της υγείας τους που κράτησε 2,5 χρόνια, πάντα λέγαμε να γίνει καλά. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Είχε δίπλα του πολλούς δικούς του ανθρώπους, απλά δεν ήθελε να γίνει αντικείμενο συζήτησης η προσωπική του περιπέτεια».

Πότε θα γίνει η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη

Η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, όπως ενημέρωσε νωρίτερα ο Σπύρος Μπιμπίλας στα social media.Στην ανάρτησή του, έδωσε λεπτομέρειες για το πού και το πότε θα πουν το τελευταίο «αντίο» συγγενείς και φίλοι στον ηθοποιό, αλλά και για την επιθυμία της οικογένειάς του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας ηθοποιού-εκλεκτου συναδέλφου και φίλου Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ - Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπιτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132)».

Κλείσιμο

Η εξοδιος ακολουθία του αγαπημένου μας ηθοποιού-εκλεκτου συναδέλφου και φίλου Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Monday, September 2, 2024


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Φαρκαδόνα: 3 δισ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά την κακοκαιρία «Daniel»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια, τη μητέρα του και τον Σπανούλη σε νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι


«Κανείς δεν προσπάθησε να τους σώσει και κανείς δεν σεβάστηκε τους νεκρούς» κατέθεσε μάρτυρας που έχασε τη μητέρα της στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης