Γιάννης Στάνκογλου: Φοβήθηκα όταν είδα την πρώτη μου παπαρατσική φωτογραφία

Γιάννης Στάνκογλου: Φοβήθηκα όταν είδα την πρώτη μου παπαρατσική φωτογραφία

Με φοβίζει το ότι γίνεται κάτι και αυτό θα μείνει στο ηλεκτρονικό σύστημα για μια ζωή, συμπλήρωσε ο ηθοποιός

stankoglou_76
Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε την αντίδρασή του όταν είδε την πρώτη του φωτογραφία από παπαράτσι, τις φορές που κινδύνευσε ως έφηβος λόγω της συμπεριφοράς του και τα παιδιά του. 

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» στην επιστροφή της για τη νέα σεζόν.

Αρχικά, ανέφερε: «Όταν είδα την πρώτη μου παπαρατσική φωτογραφία, που δεν είχα δώσει και κανένα δικαίωμα, που ήμουν σε ένα νησί, την Αίγινα, και είδα τη φωτογραφία με την πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου και το καροτσάκι να πηγαίνω, σκέφτηκα “πότε με έβγαλε αυτός, που ήταν;”».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3vv1tvjdc5d)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Με φόβισε αυτό. Με φοβίζει το ότι γίνεται κάτι και αυτό θα μείνει στο ηλεκτρονικό σύστημα για μια ζωή, για πάντα. Ή μπορεί να έχεις δώσει μια συνέντευξη και ενώ μπορεί να είναι άλλο το θέμα της συνέντευξης, η επικεφαλίδα να είναι κάτι που να μην έχει σχέση με τη συνέντευξη. Και λες "πω, πω!"».

Όπως παραδέχτηκε, εάν είχε σχέση, δεν θα κρυβόταν σε δημόσιες εμφανίσεις του: «Γενικώς, επειδή δεν βγαίνω και πάρα πολύ έξω... Άμα τη γουστάρω, βεβαίως και θα την αγκαλιάσω και θα τη φιλήσω τη σχέση μου δημόσια. Δεν αφήνω τον φόβο να με επηρεάσει. Ξέρω ότι μετά θα ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι».

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε τα εφηβικά του χρόνια: «Σίγουρα έχω κινδυνεύσει σε άπειρες στιγμές της ζωής μου. Αν σκεφτώ ότι στα 12-13 μου οδηγούσα μηχανή που δεν το ξέρανε οι γονείς μου, στο χωριό, χωρίς κράνος, με παντόφλα για να πάω να δω τη φίλη μου στο άλλο χωριό, ή ότι έπαιρνα τις μηχανές των φίλων μου… Ήταν επικίνδυνο στα 12, 13, 14 χρονών, δεν έχεις εμπειρία… Και τώρα δηλαδή μπορεί να έχεις πιει τους τέσσερις καφέδες σου και τις τρεις μπύρες σου...».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3vuoipjvxwh)

Ενώ, για τον φόβο που μπορεί να έχει ο ίδιος αναφορικά με τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα παιδιά του, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Έχω τόση εμπιστοσύνη στην κόρη μου και τον γιο μου… Έχει να κάνει με το πόση εμπιστοσύνη έχεις στο παιδί σου. Βλέπεις ότι το παιδί από μόνο του έχει ένα μέτρο στο πώς συμπεριφέρεται στη ζωή του. Δεν είναι θέμα του να είσαι ατρόμητος. Το έχω ζήσει κι εγώ το ακραίο. Νομίζω ότι πρέπει να τα κάνουν όλα αυτά που έκανα κι εγώ, πρέπει να στηριχτούν στα πόδια τους και να δουν πώς είναι η ζωή. Ίσα-ίσα που τους προτρέπω να κάνουν πράγματα και να κάνουμε και πράγματα μαζί».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Φαρκαδόνα: 3 δισ. ευρώ για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά την κακοκαιρία «Daniel»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια, τη μητέρα του και τον Σπανούλη σε νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι


«Κανείς δεν προσπάθησε να τους σώσει και κανείς δεν σεβάστηκε τους νεκρούς» κατέθεσε μάρτυρας που έχασε τη μητέρα της στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης