Ιωάννα Τούνη: Ενθουσιασμένη με δωροεπιταγή από τις φίλες της για να βάλει υαλουρονικό στα χείλη

Αντέδρασαν οι ακόλουθοί της στο TikTok - Δείτε το βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους ακολούθους της τα δώρα που έλαβε για τα γενέθλιά της.

Οι περισσότεροι, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, της αγόρασαν τσάντες ώμου. Ωστόσο, εκείνο που φαίνεται να ξεχώρισε η ίδια αλλά και οι followers της στο TikTok είναι η δωροεπιταγή από τις κολλητές της.

Στο βίντεο που ανέβασε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, αφού έδειξε τις τσάντες άφησε το καλύτερο για το τέλος, όπως η ίδια τόνισε.

«Οι κολλητές μου» είπε «μου έγραψαν "δεν σου λείπει τίποτα εκτός από τα πιο χυμώδη ρωσικά χείλη" και μου έχουν κάνει όντως δωροεπιταγή για να βάλω υαλουρονικό. Τις αγαπώ, είναι τρελές» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Δείτε το βίντεο

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που αντέδρασαν στα σχόλια και την παρότρυναν να μην κάνει κι άλλη αλλαγή στο σώμα ή το πρόσωπό της, μετά τις πλαστικές σε μύτη και στήθος. «Όχι και τα χείλη ρε Τούνη, μια χαρά είναι» της γράφουν, μεταξύ άλλων.

Μερικά από τα σχόλια:

Ειδήσεις σήμερα:

Αντίδραση Πολάκη: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν, επιμένω ότι έχουμε πολιτικό πρόβλημα, θα τα πούμε στην Κ.Ε

Συνελήφθη Ιταλός στη Μύκονο, άρπαξε από τουρίστα ρολόι αξίας 75.000 ευρώ - Συμμετείχε σε συμμορία


Το μυστικό... για την αθανασία ψάχνει ο Πούτιν - Ζήτησε από τους γιατρούς να επισπεύσουν την έρευνα για φάρμακα αντιγήρανσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr