Σωτήρης Λαμάι: Έχω πολλή πέραση στους γκέι, κοκκινίζω με τα μηνύματά τους

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τα κομπλιμέντα που του κάνουν στα social media, αλλά και τα χρήματα που κερδίζει από το TikTok

Ο Σωτήρης Λαμάι, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στο Survivor, αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται από τους ομοφυλόφιλους που τον ακολουθούν στα social media, αλλά και στα ποσά που λαμβάνει από το TikTok.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Summer's Cool» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης τόνισε αρχικά, τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχει καταφέρει να κερδίσει από το TikTok.

«Θα μου πεις "τι είναι το TikTok;". Αλλά θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη στην παγκόσμια οικονομία. Έχω βγάλει αρκετά χρήματα και από το παιχνίδι αυτό. Μπορεί να φτάσει κανείς να βγάλει 10.000 ευρώ… και βάλε από το TikTok! Υπήρχαν μήνες που έφτανα πολύ παραπάνω από αυτό το ποσό και συγκεκριμένα, πριν μπω στο Survivor, είχα μηνιαίο εισόδημα ίσως διπλάσιο και τριπλάσιο από αυτό το ποσό πολλές φορές. Είναι τρελό».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Λαμάι αποκάλυψε ότι μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, πολλοί τον πλησίασαν, ζητώντας του δανεικά. «Το τελευταίο διάστημα, όταν βγήκα από το Survivor, αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν πως η μισή Ελλάδα μου ζήταγε δανεικά. Ήταν τρελό! Η μισή Ελλάδα, παιδιά, μου ζήταγε δανεικά. Τέτοια μηνύματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και να πρέπει να δώσεις κιόλας» δήλωσε.

Για την πέραση στο γκέι κοινό του, σχολίασε: «Και κάτι ακόμη, έχω πάρα πολλή πέραση στους γκέι. Λατρεύω, αγαπάω τους γκέι! Τους λατρεύω ειλικρινά, λαμβάνω υπέροχα μηνύματα που πολλές φορές, όταν δεν απαντάω, δεν είναι από αγένεια αλλά κοκκινίζω και ντρέπομαι».


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάζει όνομα στο κόμμα ο Κασσελάκης - Σαρωτικές αλλαγές ενόψει Συνεδρίου

Καιρός: Νέα στοιχεία από το meteo για το φετινό καλοκαίρι - Σε ποιες περιοχές δεν δρόσισε σχεδόν καθόλου για δύο μήνες

Σαλαμίνα: Πάνω στη θολούρα μου τράβηξα το βίντεο, λέει ο 39χρονος Αχιλλέας που έσωσε την 20χρονη από τον επίδοξο βιαστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr