Power of Love: Σε αδιέξοδο η Ανδριάνα και ο Δήμος - Δεν γίνεται να μου ψάχνεις το Instagram, της είπε

Ξέσπασε σε κλάματα η παίκτρια του ριάλιτι

Η Ανδριάνα και ο Δήμος του Power of Love συζήτησαν για τα προβλήματα στην επικοινωνία τους και κατέληξαν στο ότι χρειάζεται να πάρουν τον χρόνο, μακριά ο ένας από τον άλλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η παίκτρια εξέφρασε τα παράπονά της όσον αφορά το γεγονός ότι δεν μπορεί να του μιλήσει γιατί εκείνος της απαντά ότι γκρινιάζει συνέχεια.

Στην πορεία, έλυσαν τις διαφορές τους σχετικά με τις σελίδες που ακολουθεί ο Δήμος στο Instagram, τις οποίες η Ανδριάνα βρίσκει άκομψες.

Του είπε: «Έχω κάποια δείγματα που με κάνουν να σκέφτομαι ότι δεν τα βρίσκουμε πολύ στην επικοινωνία. Δηλαδή, κανονικά λόγω της προσωπικότητας σου και της ηλικίας σου και των βιωμάτων σου θα έπρεπε να ξεχωρίζεις πότε κάτι είναι γκρίνια και πότε παράπονο που πρέπει να συζητηθεί. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που ό,τι και να σου λέω, ακόμη και με ήρεμο ύφος η απάντηση είναι "έλα τώρα απάντα γκρινιάζεις"».

Δείτε το βίντεο

Τότε ο Δήμος της ανέφερε: «Πότε παρεξήγησα, τότε με το Instagram;». «Ναι» του απάντησε και πρόσθεσε: «Ό,τι και να σου πω θα το πάρεις ως γκρίνια».

Τότε ο Δήμος ανέφερε το Instagram: «Δεν γίνεται να ζω εγώ να ζω με το Instagram, να μου ψάχνεις το Instagram και να μου τη λες. Δεν έχω θυμώσει γι' αυτά και μου λες για την Κατερίνα;» για να πάρει την απάντηση: «Δεν σου έκανα σκηνή ούτε σου φώναξα, είπε ότι νιώθω άβολα με τις σελίδες που ακολουθείς».

Αφού έφτασαν σε αδιέξοδο, αποφάσισαν να πάρουν χρόνο για να σκεφτούν, αν πράγματι ταιριάζουν, με πρωτοβουλία του Δήμου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η παίκτρια του ριάλιτι γνωριμιών ξέσπασε σε κλάματα. «Αφού σε γουστάρω, γιατί πρέπει να μου τη σπας ρε βλάκα;» της είπε ο Δήμος



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Το πάρτι της Μαράια με τις φίλες της πριν τον γάμο με τον Αντετοκούνμπο


Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά


Καταρρέει το σπίτι του Ηλία Βενέζη στο μικρασιατικό Αϊβαλί


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr