Ελένη Γερασιμίδου: Έφυγα από το Εμείς και Εμείς γιατί κουράστηκα να κάνω το ίδιο πράγμα

Το ίδιο έκανα και στη σειρά Κάτω από την Ακρόπολη, πρόσθεσε

Η Ελένη Γερασιμίδου εξήγησε τους λόγους που αποχωρούσε από σειρές, οι οποίες είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση. 

Αρχικά, όπως δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν», αυτή την περίοδο δεν της έχει γίνει καμία πρόταση να συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

«Δεν έχω κάποια πρόταση. Αν με καλούσαν θα πήγαινα, μπορεί όχι σε καθημερινή βάση, αλλά σίγουρα θα ήθελα να έχω συμμετοχή σε κάποια σειρά» ανέφερε.

Για το αν έχει υπάρξει κάποια σειρά που πρωταγωνιστούσε και κόπηκε άδοξα, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι, δεν συνέβη αυτό. Εγώ απλά έφευγα από μόνη μου όταν κάποια στιγμή ήταν πολλά τα χρόνια που συνεχίζονταν και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Και καταλαβαίνω πολύ καλά εκείνους τους ηθοποιούς που μπορεί από μόνοι τους μετά από χρόνια να φεύγουν από μια σειρά. Ο ηθοποιός θέλει να κάνει κάτι καινούργιο. Από το Εμείς και Εμείς για παράδειγμα ολοκλήρωσα και την τρίτη σεζόν και έφυγα γιατί κουράστηκα να κάνω το ίδιο πράγμα. Το ίδιο έκανα και στη σειρά Κάτω από την Ακρόπολη».


Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά

100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές - Διαβάστε το κείμενό τους


Παρεμβάσεις για επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Τι προβλέπεται για επιδόματα, στεγαστική πολιτική, φοροαπαλλαγές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr