Δήμητρα Βαμβακούση: Η selfie ενώ τρώει σουβλάκια στη βάρκα - Άκρως ρομαντικό, γράφει

Η ανάρτησή της στο Instagram

Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε ακόμη μια ανάρτηση από τις βόλτες της με βάρκα, την οποία συνήθως οδηγάει Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η σύζυγος του Survivor 2017 πόζαρε για μια selfie στη βάρκα, καθώς τρώει σουβλάκι σε πίτα, κάτι το οποίο εκείνη βρίσκει «άκρως ρομαντικό» όπως επισήμανε σε ένα από τα πρόσφατα stories που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram. Πίσω της, φαίνεται να είναι ο «Ντάνος» με μαύρη μπλούζα και καπέλο στο κεφάλι.


Οι δυο τους κάνουν συχνά τις βόλτες τους στη θάλασσα και πλέον έχουν μαζί τους και την κόρη που απέκτησαν πριν 6 μήνες. Την Κυριακή 18 Αυγούστου ο Γιώργος Αγγελόπουλος  ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο, πατέρα και κόρης από το σκάφος του. Στη φωτογραφία απαθανατίστηκαν να κάθονται δίπλα - δίπλα, με τον «Ντάνο» να οδηγεί το σκάφος και το μωρό να φορά ένα κίτρινο σωσίβιο, όσο το έχει αγκαλιά ο πατέρας του.

Το στιγμιότυπο «έντυσε» με το «Μόνο να γελάς», τραγούδι του Μίλτου Πασχαλίδη και στη λεζάντα παρέθεσε μερικούς στίχους του κομματιού.
 
Η ανάρτησή του



Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά

100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές - Διαβάστε το κείμενό τους


Παρεμβάσεις για επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Τι προβλέπεται για επιδόματα, στεγαστική πολιτική, φοροαπαλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr