Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Δυο Ξένους: Ακόμα και σήμερα με φωνάζουν στον δρόμο «κυρία Μίνα»

Έχω μόνο τα καλύτερα να θυμάμαι από αυτά τα χρόνια, ανέφερε για τη σειρά

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα για τη σειρά «Δυο Ξένοι» όπου είχε αναλάβει τον ρόλο της Μίνας.

Όπως είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! χαίρεται για την επιτυχία και τη διαχρονικότητα της σειράς, αποκαλύπτοντας ότι μέχρι και σήμερα, πολλοί τη φωνάζουν «κυρία Μίνα» στον δρόμο.

«Με τον Αλέξανδρο κάναμε παρέα, είχε κάνει και ένα guest στο σήριαλ που έγραφε, το Πάτερ Ημών με τον Κώστα Καρρά, οπότε με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε τον ρόλο της Μίνας. Έχω μόνο τα καλύτερα να θυμάμαι από αυτά τα χρόνια με τους Δυο Ξένους. Μπορεί να μην είχα τις κωμικές ατάκες της Ντένης Μαρκορά ή της Φλώρας, αλλά ήραν μια τρομερή εμπειρία για μένα, ένας ρόλος που αγάπησα» σχολίασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στο τέλος, πρόσθεσε: «Νιώθω πως οι Δυο Ξένοι είναι σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες που παραμένουν διαχρονικές και τις βλέπουμε ξανά και ξανά και μαζί μας οι νέες γενιές. Ακόμα και σήμερα, τα παιδιά που με βλέπουν στον δρόμο με φωνάζουν κυρία Μίνα ή η μαμά της Αλίνας από το Σόι Σου».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Έπαιξε ποδοσφαιράκι, έκανε προβλέψεις για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, πήρε εύσημα από τον Γερμανό αντικαγκελάριο

Το σκοτεινό παρελθόν του 71χρονου που «χάριζε» τη ναρκωμένη σύζυγο του στη Γαλλία: Βίασε γυναίκα το '90, τον ψάχνουν και για δολοφονία

Ο Σεφερλής εναντίον της ηθοποιού Ζωής Γεράζη: Αποκαλείται «η Ειρήνη από τη Γη της Ελιάς» ενώ εγώ έχω ονοματεπώνυμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr