Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Ο γάμος μετά από 18 χρόνια σχέσης, τα λόγια αγάπης και η διάσταση

Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Ο γάμος μετά από 18 χρόνια σχέσης, τα λόγια αγάπης και η διάσταση

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι δεν περνάει πλέον χρόνο μαζί

koyris_topalidou
Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου διατηρούσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, χαμηλό προφίλ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο όμως, την ημέρα που ο ηθοποιός και η χορεύτρια παντρεύτηκαν, ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις ευτυχισμένες στιγμές τους, παρουσία του γιου και των δικών τους ανθρώπων.

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα» δήλωνε το καλοκαίρι του 2023 ο Νίκος Κουρής αλλά λίγο καιρό μετά τον γάμο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν. Έκανε unfollow τη σύζυγό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η εφημερίδα ON Time επικαλείται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες είναι σε διάσταση εδώ και πέντε μήνες.
topalidoy32
Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου το 2015

Η γνωριμία τους
Το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια, όταν ο Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούσε στην παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου» στο ιστορικό θέατρο Εμπρός και η Ελενα Τοπαλίδου ήταν υπεύθυνη για την κινησιολογία των καλλιτεχνών. Από τότε γεννήθηκε ένας ισχυρός δεσμός ανάμεσά τους. Αν και στην αρχή δεν ήταν εκδηλωτικοί, οι δυο σύζυγοι είχαν αρχίσει να εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους σε δηλώσεις τα τελευταία χρόνια. «Ήρθα να δω τον μέλλοντα σύζυγό μου. Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο… γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μη ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον» είχε πει στο «Mega Καλημέρα» η χορεύτρια για την πρεμιέρα του «Εκατομμυριούχου», έναν μήνα πριν τον γάμο.
koyris_topalidoy283
Κλείσιμο

Ο ερχομός του γιου τους και «η αντισυμβατική καθημερινότητά τους»
Ο έρωτάς τους έφερε και ένα παιδί, τον Πέτρο που σήμερα είναι 20 ετών και συνοδεύει τους γονείς του σε διάφορες παραστάσεις, που δίνουν το «παρών». Η Έλενα Τοπαλίδου είχε περιγράψει την καθημερινότητά τους στο περιοδικό ΟΚ!  ως εξής: «Η οικογενειακή ζωή του σπιτιού μας ομολογώ ότι είναι ευτυχισμένη. Και όχι συμβιβασμένη. Καθόλου όμως. Με τα χαλιά που τραβιούνται για να ξαναδείς πράγματα, με τον γιο μας ένα παιδί πολύ ανεξάρτητο και πολύ έξυπνο συναισθηματικά, που βοηθά και τους υπόλοιπους στην οικογένεια».


«Τους ξαφνιάσαμε όλους που είπαμε ότι θα παντρευτούμε»
Σε άλλη συνέντευξη, ο  ηθοποιός είχε πει ότι ο γάμος τους ήταν κάτι που ξάφνιασε πολύ κόσμο, ενώ είχε τονίσει ακόμη, ότι η σχέση τους έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. «Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων που δεν καταλαβαίνουν πως είμαστε ερωτευμένοι ακόμα. Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη. Τους ξαφνιάσαμε όλους, αλλά πιο πολύ ξαφνιάσαμε το παιδί μας, τον Πέτρο. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία» είχε αναφέρει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwrr5dfagxix)

Από τη μεριά της, η χορεύτρια και ηθοποιός εξέφρασε την ανυπομονησία της για τον γάμο της και το νυφικό, που της ετοίμασε, όπως είπε, ο άντρας της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwww8o0ta7p5)

Ο γάμος τους
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο Παλαιό Φάληρο, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν. Ο γιος τους ήταν εκείνος που συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. «Κάθε μέρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε;» είχε δηλώσει νωρίτερα, σε συνέντευξη η Έλενα Τοπαλίδου και είχε πει σχετικά με το νυφικό της: «Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη».

gamos_koyris__7_

Η ερωτική εξομολόγηση μετά τον γάμο
Ακολούθησε πάρτι, όπου οι δύο καλλιτέχνες γιόρτασαν τον γάμο τους με τους καλεσμένους και το παιδί τους. Η χορεύτρια ανέβασε στιγμιότυπα από το γλέντι μετά το μυστήριο, στο οποίο χόρεψε με τον ηθοποιό, αντάλλαξαν φιλιά και σφιχτές αγκαλιές. Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στο Instagram, η Έλενα Τοπαλίδου έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, γράφοντας: «Δοκιμές με θέμα τον Έρωτα, σε θέλω» και πρόσθεσε πολλές κόκκινες καρδιές.

Το unfollow και η διάσταση
Περίπου οκτώ μήνες μετά τον γάμο, ο Νίκος Κουρής κάνει unfollow τη σύζυγό του από το Instagram, διαγράφοντας και τις φωτογραφίες τους. Από τη δική της πλευρά  όμως, η Έλενα Τοπαλίδου δεν έχει σβήσει τις αναρτήσεις από τη μέρα του γάμου τους. Η χορεύτρια έχει ακόμη δημοσιευμένες τις αναρτήσεις από τον Δεκέμβριο με τα στιγμιότυπα από το πάρτι μετά τον γάμο και την αφιέρωση αγάπης στον σύζυγο και τον γιο της.

Πλέον, το προφίλ του Νίκου Κουρή στην εφαρμογή περιλαμβάνει ως επί το πλείστον, φωτογραφίες που αφορούν τη δουλειά του, κάτι που πιθανό να δείχνει ότι ο ίδιος επιθυμεί να χρησιμοποιεί τα social media, μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Τώρα, δημοσίευμα της On Time  αναφέρει: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης