Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη φωτιά στο πατρικό της σπίτι: Είναι τραγικό, σου έρχεται κατραπακιά

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη φωτιά στο πατρικό της σπίτι: Είναι τραγικό, σου έρχεται κατραπακιά

Το πατρικό μου σπίτι ήταν κάτι δικό μου και υπήρχαν οι αναμνήσεις και η ζωή μας, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

zouganeli
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για την πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε το πατρικό της σπίτι στον Βαρνάβα, τη συνεργασία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, με την οποία ήταν σε περιοδεία το καλοκαίρι και την προσωπική της ζωή, ανάμεσα σε άλλα.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Κοσμοράδιο 95.1 με αφορμή τη μουσική της παρουσίαση στην 88η ΔΕΘ.

Σχετικά, λοιπόν, με τη φωτιά στο πατρικό της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Γενικώς αυτή την περίοδο, με όλα αυτά που συμβαίνουν, η αλήθεια είναι πως ακούς γεγονότα και ταράζεσαι, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τόσοι άνθρωποι που βρίσκονται στον δρόμο, είτε πνίγονται, είτε οτιδήποτε άλλο. Είναι τραγικό. Ναι, το πατρικό μου σπίτι ήταν κάτι δικό μου και υπήρχαν οι αναμνήσεις και η ζωή μας, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως είναι κάτι που με επηρέαζε και θα συνεχίσει να με επηρεάζει. Ε, είναι κάτι το οποίο σου έρχεται κατραπακιά. Λες: "Δεν μπορεί, δεν υπάρχει"».

Δείτε το βίντεο
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: δηλώσεις στα Music Events Live της 88ης ΔΕΘ
Κλείσιμο

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Είναι ο δεύτερος χρόνος που συνεργαζόμαστε και πραγματικά περάσαμε καλά, αγαπηθήκαμε πολύ και κλείνει αυτό το καλοκαίρι και αυτή η πολύ όμορφη συνύπαρξη με την Ελευθερία. Δεν ξέρω, δεν έχω εισπράξει να υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις γυναίκες στον χώρο του τραγουδιού. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, επειδή τη θαύμαζα και τη θαυμάζω πάρα πολύ και επειδή υπήρξε μια τραγουδίστρια που με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, φοβόμουν μήπως είμαι μαζεμένη και δεν μπορώ να εκφραστώ».

Επίσης, πρόσθεσε για την ομότεχνή της: «Ο τρόπος, όμως, που με αντιμετώπισε και ο σεβασμός της απέναντι στη δική μου διαφορετικότητα και και στη δική μου προσωπικότητα έφερε μια λύση που τελικά η μία δίνει στην άλλη και δεν παίρνει ποτέ. Δεν νομίζω ότι είναι άνθρωπος που δίνει συμβουλές η Ελευθερία, είναι ένα πολύ ελεύθερο πνεύμα. Νομίζω ότι η συμπεριφορά της και ο τρόπος που υπάρχει στη ζωή, όπως είχα τη χαρά να έχω και γονείς αντίστοιχους, σου δίνουν μια κατεύθυνση».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ καλά αυτήν την περίοδο: «Είμαι πολύ, είμαι πολύ ευτυχισμένη, περνάω καλά. Το έχω πει πολλές φορές αυτό. Δεν αισθάνομαι ούτε άνετα, ούτε τίποτα. Είναι η προσωπική μου ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν την προσωπική τους ζωή. Κατανοώ ότι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να μείνει στον κλειστό, οικογενειακό κύκλο, λόγω της δουλειάς μου και αυτό που είμαι, αλλά ντάξει».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βόρεια Κορέα δημοσίευσε πρώτη φορά εικόνες από εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου

Moon Deng: To υπέροχο ιπποποταμάκι που έχει εξελιχθεί σε σταρ των social media και οι... κίνδυνοι της διασημότητας

«O Απόστολος Λύτρας απολαμβάνει την ελευθερία του, σκοπός του είναι να επανορθώσει» λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης