Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Σταρόβα: Ήθελα να τον δείρω, είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Σταρόβα: Ήθελα να τον δείρω, είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό

Ήταν απελπιστικά στην αρχή γιατί ήταν σοβαρό, θυμάται για τις πρώτες μέρες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας

starovas829
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αναφέρθηκε ξανά στην επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα στη σκηνή, μετά το εγκεφαλικό, με αφορμή την παράσταση, όπου συνεργάζονται.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον» και αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε δει κάποια σημάδια που «μαρτυρούσαν» ότι κάτι  συμβαίνει με την υγεία του, αλλά τα αγνοούσε. «Ήθελα να τον δείρω. Είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d452nclofich)

Πιο αναλυτικά, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης περιέγραψε πώς έμαθε ότι ο συνεργάτης και φίλος του υπέστη εγκεφαλικό.

«Υπήρξε αποθέωση με την επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα. Είχε πολλή όρεξη και του έκανε πολύ καλό. Ανησύχησα, θύμωσα αλλά δεν μπορούσα να τον βρίσω όταν πήγα στο νοσοκομείο. Με πήρε δημοσιογράφος δύο ώρες μετά από όταν το έπαθε και πάω εκεί, ήταν απελπιστικά στην αρχή γιατί ήταν σοβαρό. Τη γλίτωσε πολύ φθηνά. Ήθελα να τον δείρω βέβαια, γιατί είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό. Του λέω “πήγαινε παιδί μου” και τελικά είχε μαρμαρυγή. Εγώ πηγαίνω στους γιατρούς. Στα τσεκ απ δεν είμαι τόσο σταθερός αλλά γενικά προσέχω» είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τον Δημήτρη Σταρόβα.

«Θέλει λίγη προπόνηση στον λόγο»
Δύο μέρες πριν, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ήταν καλεσμένος στο «Action Τώρα» και αφού προβλήθηκε στο πλατό, απόσπασμα από την παράσταση «Άγαμοι Θύται» που παίζει ο Δημήτρης Σταρόβας, ο συνάδελφός του, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ανέφερε πως είναι καλά, παίζει κιθάρα σχεδόν όπως πριν, απλά χρειάζεται «λίγη προπόνηση στον λόγο».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d43dslukhwwx)
Κλείσιμο

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δήλωσε: «Μια χαρά είναι ειδικά κιθάρα πετάει, στον λόγο θέλει λίγο ακόμα προπόνηση και είναι μια χαρά. Αφού παίζει βλέπετε» και πρόσθεσε: «Έπαιζε τον άλλο ρόλο κανονικά, τον αστυνομικό που ανακρίνει τον καπνιστή και φορούσα εγώ την κουκούλα. Ήταν ωραίος τρόπος για να κάνει πρώτη εμφάνιση, οπότε βγαίνει με την κουκούλα...».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Βόρεια Κορέα δημοσίευσε πρώτη φορά εικόνες από εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου

Moon Deng: To υπέροχο ιπποποταμάκι που έχει εξελιχθεί σε σταρ των social media και οι... κίνδυνοι της διασημότητας

«O Απόστολος Λύτρας απολαμβάνει την ελευθερία του, σκοπός του είναι να επανορθώσει» λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης