Δημήτρης Σταρόβας για το εγκεφαλικό: Για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο

Δημήτρης Σταρόβας για το εγκεφαλικό: Για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο

Έχω χάσει 30 κιλά και θα γίνω γκόμενος, πρόσθεσε

starovas
Ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από την Κύπρο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή για πρώτη φορά για την παράσταση «Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην Κύπρο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Πάνω σε αυτό, δήλωσε: «Δεν το λες και επιστροφή όπως θα μπορούσα. Ήταν συγκινητική η αγάπη του κόσμου. Πιο πολύ για την παρέα πήγα. Από τον χειμώνα κάνουμε παραστάσεις με τους "Άγαμους" στην Αθήνα. Θα σας πω όταν μπορώ να μιλήσω. Ήταν συγκινητικό. Πιο πολύ για παρέα πήγα. Από τον χειμώνα θα επιστρέψω. Θα κάνουμε παραστάσεις με τους "Άγαμους Θύτες" στην Αθήνα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d47ho70q41tt)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα. «Το μεγαλύτερό μου στήριγμα ήταν η Άννα. Η κόρη μου φοβήθηκε, ανησύχησε. Όλος ο κόσμος φοβήθηκε και ανησύχησε. Ήταν εκεί ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου και όχι μόνο. Είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώνεις ότι τόσοι άνθρωποι διαφορετικοί ενδιαφέρονται για εσένα και όχι μόνο φίλοι, όλος ο κόσμος», είπε.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σταρόβας περιέγραψε σχετικά με το θέμα υγείας: «Θα κάνω ένα βίντεο με λεπτομέρειες γιατί πιστεύω σαν εμένα είναι πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Έχω χάσει 30 κιλά και θα γίνω γκόμενος. Έχει νόημα να σας πω ότι για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο».

Η επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας και της δουλειάς του, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο.

Αφού ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών, μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, φαίνεται πως οι προσπάθειές του να αποκαταστήσει προβλήματα που του άφησε η περιπέτεια με την υγεία του, όπως εκείνο με την ομιλία του, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην Κύπρο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή για να παίξει στην κωμική παράσταση. Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τον Δημήτρη Σταρόβα. Στα βίντεο που ανάρτησε, ακούγεται παράλληλα το κοινό να καταχειροκροτά τον καλλιτέχνη.

Δείτε τα βίντεο του Τάσου Τρύφωνος
Η επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό


Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Ποιος είναι ο 58χρονος που επιχείρησε να τον πυροβολήσει ενώ έπαιζε γκολφ

Βίντεο: Ενοχλημένη η Σακίρα με θεατές που τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της, έφυγε από τη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης