Κώστας Τσουρός: Τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα τον μοιραζόμαστε με τη Φαίη Σκορδά, το θέμα είναι να αντέξει

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι στην εκπομπή μου κάθε Κυριακή, πρόσθεσε ο παρουσιαστής

O Κώστας Τσουρός μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή του, αλλά και για την προσθήκη του Ανδρέα Μικρούτσικου σε αυτή.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, δήλωσε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι στην εκπομπή κάθε Κυριακή και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό».


Στη συνέχεια, πρόσθεσε για εκείνον: «Ένας άνθρωπος σαν τον Ανδρέα είναι πολύ σημαντικός και πραγματικά, θέλω να πω ευχαριστώ, γιατί δέχτηκε ένας άνθρωπος σαν τον Αντρέα να συνεργαστεί με εμένα που είμαι ένας νέος παρουσιαστής. Θα τον έχω μία από τις δύο ημέρες, αλλά όλα καλά».

Όπως είπε αργότερα, έχει κάνει συμφωνία με τη Φαίη Σκορδά για να συμμετέχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στις δύο εκπομπές.

«Έγιναν διάφορες συζητήσεις, θα είναι ούτως ή άλλως βασική ομάδα στη Φαίη, εγώ θέλω με τον Ανδρέα να σχολιάζουμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Τον μοιραζόμαστε και το θέμα είναι να αντέξει ο Αντρέας, εμείς θα είμαστε μια χαρά», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Τα αρχικά πλάνα βέβαια, δεν έχουν σημασία τώρα. Το θέμα είναι ότι πάμε έτσι αυτή τη χρονιά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι κάθε μέρα σε εμένα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Σε 11 εβδομάδες παίζονται όλα στην Κεντροαριστερά: Ποιος ζει (και) ποιος πεθαίνει σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Χειροπέδες για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί, €3,5 εκατ. η ζημιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr