Δανάη Παππά για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη: Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά

Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, σχολίασε

Η Δανάη Παππά μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Το καλοκαίρι έγινε γνωστή η είδηση ότι η ηθοποιός και ο σύντροφός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Γυρνώντας από ταξίδι στη Νέα Υόρκη, η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» συνάντησε την πρωταγωνίστρια του «Σασμού» και τη ρώτησε σχετικά.

Δείτε το βίντεο

Αρχικά, μίλησε για το ταξίδι της στην Αμερική: «Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Ήταν φανταστικά. Έχω ξαναπάει, δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά ήταν πολύ ωραία που το διοργάνωσε όλο αυτό η Μαρία η Τζομπανάκη και μας κάλεσε. Ήταν και η ομογένεια, οι άνθρωποι ήταν τόσο υπέροχοι, και νιώθαμε μια μικρή ομάδα, ακόμα και τόσα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά».

Και πρόσθεσε: «Ήταν κάτι σαν μικρό reunion του "Σασμού". Ήταν και απρόσμενο, γιατί και οι άνθρωποι που ήμασταν, δεν ήμασταν και τόσο πολύ κοντά, αν εξαιρέσεις και εμένα με τη Αλίνα [Κωτσοβούλου], που ήμασταν μάνα και κόρη και κλαίγαμε, δεν θέλαμε να γυρίσουμε πίσω».

Ενώ, έπειτα ερώτηση για τον χωρισμό της, η Δανάη Παππά σχολίασε: «Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες».

Η είδηση του χωρισμού

Στο τέλος του Αυγούστου, έγινε γνωστό ότι η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την Espresso, είναι χώρια από τα τέλη Μαΐου, όμως κατάφερε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η απουσία του επιχειρηματία από το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού, καθώς οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί και μάλιστα, δημοσίευαν συχνά υλικό από τη ζωή τους στα social media.

Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό, όμως το δημοσίευμα αναφέρει πως αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους πολιτισμένα, χωρίς καβγάδες.

Συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media, ενώ έχουν κρατήσει τις κοινές τους φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Στο φως κύκλωμα καρουζέλ εικονικών εταιρειών: Η απώλεια ΦΠΑ άνω των €10 εκατ. και το ξέπλυμα με Jaguar, Porsche και πολυτελείς διακοπές

«Φέρτε πίσω την προτομή της Νεφερτίτης» - Tο χρονικό της κλοπής του γλυπτού που ζητά η Αίγυπτος από τη Γερμανία

Έρχονται νέες υποχρεώσεις στους ιδιοκτήτες Airbnb με ελάχιστη επιφάνεια, «μορφολογία ακινήτου», απολυμάνσεις, πυροσβεστήρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr