Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νιώθω πάντα πολύ μεγάλη ταραχή όταν βρίσκομαι στη σκηνή

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νιώθω πάντα πολύ μεγάλη ταραχή όταν βρίσκομαι στη σκηνή

Κάθε φορά που βγαίνω, έχω την ίδια λαχτάρα και ένταση με την πρώτη φορά, πρόσθεσε

eleonora-zouganeli
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για μερικές από τις αγαπημένες της στιγμές από την επαγγελματική της πορεία.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε: «Γενικώς παρατηρώ πολύ καλά τους θεατές στις συναυλίες μου και τους βλέπω. Έχουν την αίσθηση ότι δεν τους βλέπουμε κι έχει πλάκα. Κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Μου έχει τύχει πολλές φορές και με καλό και με κακό τρόπο. Δεν ξενερώνω, ξέρω ότι συμβαίνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d48f05q6q0w1)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συγκίνηση που νιώθει, όταν ανεβαίνει στη σκηνή. «Είμαι ένας άνθρωπος που συγκινούμαι πάνω στη σκηνή. Έχω δακρύσει από την αγάπη του κόσμου. Νιώθω πάντα πολύ μεγάλη ταραχή, όταν βρίσκομαι εκεί πάνω. Κάθε φορά που βγαίνω, έχω την ίδια λαχτάρα και ένταση με την πρώτη φορά», εξήγησε.

Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Από την άλλη όμως, αυτοί που προσλαμβάνουν αυτό που κάνεις, μπορεί επίσης να νιώθουν μεγάλη ταραχή και συγκίνηση. Ξέρω ανθρώπους που έχουν τρέλα με εσένα, θέλουν να σε βλέπουν, να σε θαυμάζουν και να κλαίνε με εσένα».

Τέλος, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη του απάντησε: «Αυτός νομίζω ότι είναι ο λόγος που αγαπάω τόσο πολύ το τραγούδι. Κάποιες στιγμές, η ένωση είναι πραγματικά πολύ ουσιαστική. Ξαφνικά, με αφορμή ένα τραγούδι ή μια παράσταση, οι άνθρωποι έρχονται τόσο κοντά που ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να μην έχει συμβεί αυτό».


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για το Σπίτι μου 2: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη - Συντετριμμένη η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη

Βουλευτής των Σπαρτιατών πήγε με μπράβους σε δημοτικό συμβούλιο στην Πεντέλη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης