Αλεξία Κουβέλα: Είμαι επαγγελματίας χοντρή και γουστάρω, μου λένε ότι έχω φαλαινίσιο στήθος

Θα με πει ο άλλος «χοντρή» και θα του πω «ρε φίλε, εγώ δουλεύω και βγάζω χρήματα από αυτό», πρόσθεσε το plus size μοντέλο

Η Αλεξία Κουβέλα μίλησε για τη συμφιλίωσή της με τα παραπάνω κιλά, αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια του πρώτου πρακτορείου plus size μοντέλων που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, εξήγησε στο «Στούντιο 4» πώς συμφιλιώθηκε με το σώμα της και πώς αντιμετωπίζει την αρνητική κριτική.

«Από την εφηβεία μου είχα περισσότερα κιλά και τελικά, ενώ το έβλεπα σαν κάτι που ήταν εμπόδιο, δεν μου στάθηκε σαν εμπόδιο. Ίσα ίσα που ήταν αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω σε αυτόν τον χρόνο και με πήγε μπροστά. Μπορώ να πω ότι έχω παχύνει σε σχέση με όταν ξεκίνησα, γιατί τότε ήμουν στον άσο, το αρχικό νούμερο. Παράλληλα όμως, το ότι πάχυνα δεν σημαίνει ότι δεν είμαι υγιής», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δηλαδή σήμερα, με θεωρώ πιο υγιή, γιατί γυμνάζομαι περισσότερο κι έχω αυξήσει τη μυϊκή μου μάζα. Γενικότερα, γύρω από όλο αυτό το κομμάτι του pplus size υπάρχει η παραφιλολογία ότι προάγουμε την παχυσαρκία. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ πάντα λέω ότι προέχει να είσαι υγιής και μετά, από εκεί και πέρα, είναι η αισθητική του καθενός».

Αναφορικά με τα σχόλια που έχει ακούσει, δήλωσε: «Φαντάζομαι ένα μοντέλο που μπορεί να φοράει από 3xl και πάνω, θα δουν μετά εμένα, θα τους πω ότι είμαι plus size μοντέλο και θα μου πουν "έλα ρε, όχι, δεν είσαι". Κάτι, το οποίο σε έναν βαθμό είναι προσβλητικό για μένα. Δηλαδή εγώ τι κάνω τα τελευταία επτά χρόνια; Είναι ένα φάσμα, δεν είναι χαϊδευτικό για τον άλλο να του πεις "όχι δεν είσαι χοντρή". Εγώ είμαι χοντρή και γουστάρω. Αυτή τη λέξη πλέον, την έχω απενεχοποιήσει, την παίρνω και την κάνω δικιά μου».

Συμπλήρωσε επίσης: «Μου έχει συμβεί κι εμένα να με σχολιάζουν αρνητικά κάτω από τις φωτογραφίες μου και να λένε "τα πέταξε και αυτή η φάλαινα". Ή μου λένε ότι έχω φαλαινίσιο στήθος. Τέτοια σχόλια».

Κλείνοντας, εξήγησε πως εφόσον η ίδια βγάζει χρήματα έτσι, δεν την «αγγίζει» η κριτική του κόσμου. «Δουλειές όμως, όπως η καμπάνια που έκανα με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ με γέμισαν αυτοπεποίθηση. Θα με πει ο άλλος "χοντρή" και θα του πω "ρε φίλε, εγώ δουλεύω και βγάζω χρήματα από αυτό, ζω από αυτό". Εντάξει, είμαι χοντρή ναι. Τέλεια. Είναι η δουλειά μου πλέον αυτή. Είμαι επαγγελματίας χοντρή αν θες να το πούμε έτσι. Τέλεια», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για το Σπίτι μου 2: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη - Συντετριμμένη η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη

Βουλευτής των Σπαρτιατών πήγε με μπράβους σε δημοτικό συμβούλιο στην Πεντέλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr