Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την έντονη αντίδρασή της on camera: Η ρεπόρτερ είχε ύφος, ήταν άκομψο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την έντονη αντίδρασή της on camera: Η ρεπόρτερ είχε ύφος, ήταν άκομψο

Δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντάω στις ερωτήσεις κάποιου που δεν ξέρω, πρόσθεσε 

pinelopi-anastasopoulou
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά με την έντονη αντίδραση που είχε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η ηθοποιός δέχτηκε μία ερώτηση που την εκνεύρισε από μια δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα να της απαντήσει κάπως έντονα.

Συγκεκριμένα, τη ρώτησε γιατί δεν ανοίγει διάλογο για ορισμένα ζητήματα στα οποία τοποθετείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο η ίδια απάντησε: «Δεν έχω δικαίωμα στα δικά μου social media να πω κάτι χωρίς να θέλω να κάνω διάλογο; Θεωρείς ως δημοσιογράφος ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω διάλογο με σένα; Για ποιον λόγο; Θα τοποθετηθώ, θα πω την άποψή μου, θα είμαι πάντα υπέρ του δικαίου αλλά το να κάνω παραπάνω συζήτηση που θα παιχτεί στην τηλεόραση είναι ένα άλλο θέμα. Θα πρέπει να δώσω την συγκατάθεσή μου για αυτό. Δεν είμαι πάντα διαθέσιμη».

Λίγες ώρες μετά την αναπαραγωγή του αποσπάσματος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο εξέφρασε την ενόχλησή της.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
H Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την έντονη αντίδρασή της on camera: Η ρεπόρτερ είχε ύφος
«Χθες πήγα σε ένα event και συνηθίζεται όταν πηγαίνουμε σε τέτοια event να κάνουμε κάποιες δηλώσεις, αν θέλουμε. Σημαντικό. Κι ήταν μια κοπέλα δημοσιογράφος εκεί που δεν την είχα ξαναδεί, μικρή σε ηλικία, σημαντικό κι αυτό, και με ύφος. Πολύ ύφος. Λάθος. Με ρώτησε γιατί αφού εκφράζω την άποψή μου για κοινωνικά και πολιτικά θέματα στα προσωπικά μου social media, όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι γιατί δεν απαντώ. Γιατί έτσι. Γιατί δεν θέλω. Γιατί δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος για τόσο σοβαρά ζητήματα. Γιατί μπορεί να πω κάτι και να φάω μήνυση. Έχει συμβεί. Γιατί δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντάω στις ερωτήσεις κάποιου που δεν ξέρω. Γιατί έτσι. Είναι τόσο απλή η απάντηση», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι έχουμε ξεφύγει. Δεν είναι υποχρεωμένος ένας άνθρωπος να απαντάει σε κάτι αν δεν θέλει, ειδικά όταν τον ρωτούν με τόσο άκομψο τρόπο. Κι αυτό της είπα μετά, όταν έκλεισε η κάμερα».

Τέλος, αποκάλυψε τι ακριβώς είπε στη δημοσιογράφο. «Της είπα "νομίζεις ότι με γνωρίζεις εμένα ή κάποιον άλλο άνθρωπο επειδή μας έχεις δει στην τηλεόραση με την ιδιότητά μας και θεωρείς ότι μπορείς να μας ρωτήσεις κάτι τέτοιο; Γιατί με φέρνεις σε δύσκολη θέση;". Ποτέ δεν θα καταλάβω τους ανθρώπους που θέλουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή που θέλουν να σου κάνουν ένα σχόλιο που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Μην το κάνετε αυτό, είναι τοξικό», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για το Σπίτι μου 2: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη - Συντετριμμένη η κόρη του Σμαράγδα Καρύδη

Βουλευτής των Σπαρτιατών πήγε με μπράβους σε δημοτικό συμβούλιο στην Πεντέλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης