Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά δεδομένα των παιδιών μου και ακούστηκαν ψέματα που αφορούσαν εκείνα, δήλωσε για την περίοδο του χωρισμού από τον τραγουδιστή

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην έκθεση του διαζυγίου της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, τους δύο γιους τους, τον τρόπο που αντιμετώπισε αυτή τη δημοσιότητα, αλλά και το επίπεδο της σχέσης που διατηρεί σήμερα με τον τραγουδιστή.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Σε ερώτηση για το αν προστάτευσε τους γιου της κατά τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού, που απασχόλησε ιδιαίτερα τον Τύπο, η παρουσιάστρια απάντησε: «Όχι όσο θα ήθελα γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά τους δεδομένα και ακούστηκαν ψέματα που αφορούσαν εκείνα, αλλά ποτέ δε θα απαντούσα σε αυτά με μια συνέντευξη, ούτε θα έπραττα κάτι δημόσια. Έχω απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη σε ό, τι αφορά την προστασία τους όσες φορές χρειάστηκε και θα το ξανακάνω όσες φορές κι αν χρειαστεί».

Επίσης, για το αν αισθάνθηκε άβολα με την υπερπροβολή του διαζυγίου, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Φυσικά. Νομίζω ότι μέσα από τη στάση μου έχω αποδείξει ότι θέλω να προστατευτεί όλο αυτό, κυρίως γιατί υπάρχουν δυο παιδιά και τα ζητήματα αυτά αφορούν εκείνα. Οπότε αυτή ήταν πάντα η δική μου πρόθεση και αυτό θα συνεχίσω να κάνω εγώ από τη δική μου πλευρά, στο πλαίσιο που μπορώ να το ελέγξω».

Τέλος, δεν θέλησε έπειτα από σχετική ερώτηση να απαντήσει για το πώς είναι οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

«Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω συγκεκριμένα. Ο δρόμος αυτός δεν είναι εύκολος, αλλά προσπαθώ πάντα να είμαι ψύχραιμη απέναντι σε αυτό για να προστατεύσω τα παιδιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Θρίλερ με τους βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ - Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη;

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr