Νικόλας Ράπτης για τη γέννηση του μωρού του: Ήμουν μέσα στον τοκετό, τρομερή εμπειρία να έρχεται το πλάσμα σου στη γη

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έγινε πατέρας πριν από λίγες ημέρες

Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πατέρας, καθώς μαζί με τη σύζυγό του καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυψε το πώς βιώνει αυτή τη νέα συνθήκη.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρώτη φορά μπαμπάς! Ο πρώτος καιρός έχει κούραση, αϋπνία και παράλληλα με τη δουλειά, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν μέσα στον τοκετό, τρομερή εμπειρία να έρχεται το πλάσμα σου στη γη, τρομερή εμπειρία γιατί ανακαλύπτεις και το μεγαλείο της γυναίκας εκείνη την ώρα».

Δείτε το βίντεο

Ο Νικόλας Ράπτης είπε στη συνέχεια: «Άλλαξα ραδιοφωνική στέγη μετά από πέντε χρόνια. Υπάρχει κάτι σε πολύ αρχικό στάδιο, έχω κάνει συζήτηση για μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά είναι άτοπο και άσκοπο να πω κάτι, γιατί μπορεί και να μη γίνει και ποτέ. Αυτή η εκπομπή έχει το κομμάτι του παιχνιδιού και της επαφής με τον κόσμο. Με τη Μαρία Ηλιάκη είμαστε φίλοι, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Γενικά εγώ είμαι συναγωνιστικός».

Ενώ, για τη δήλωση της Τζώρτζιας Γεωργίου για την Ελίνα Παπίλα και τη Μάριον Μιχελιδάκη, ο κωμικός σχολίασε: «Δεν σχολιάζω δηλώσεις ανθρώπων. Πώς να σχολιάσω μια κοπέλα που δεν την έχω γνωρίσει ποτέ; Είναι άτοπο, δεν χρειάζεται».

Η γέννηση του μωρού του

Ο Νικόλας Ράπτης έγινε πατέρας, με τη σύζυγό του Εμμανουέλα να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κωμικός έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις 13  Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μέσα στο μαιευτήριο.

Στην πρώτη, φαίνονται τα πατουσάκια του μωρού, ενώ στη δεύτερη ο Νικόλας Ράπτης ποζάρει με τη στολή που φορούν όσοι βρίσκονται στην αίθουσα του τοκετού. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε με χιούμορ: «Συγνώμη κόρη μου, που η πρώτη φάτσα που είδες στη ζωή σου ήταν αυτή! 10/09/2024. Καλώς ήρθες ουράνιο τόξο μας».

Δείτε τη δημοσίευση




Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Θρίλερ με τους βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ - Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη;

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr