Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Κατερίνα Λιόλιου: Μην κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά να πεις το Διθέσιο, σεβάσου το τραγούδι

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Κατερίνα Λιόλιου: Μην κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά να πεις το Διθέσιο, σεβάσου το τραγούδι

Επίσης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός μοιράστηκε την άποψή του για τον Μάρκο Σεφερλή και την κριτική που έχει δεχτεί η παράστασή του

giannopoulos-liolioy
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε ως προς τις αντιδράσεις που έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής για τη νέα του θεατρική παράσταση, η οποία χαρακτηρίστηκε ομοφιβική, και την ερμηνεία της Κατερίνας Λιόλιου του τραγουδιού «Διθέσιο», η οποία επίσης ήταν θύμα κριτικής. 

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Buongiorno».

Σχετικά με τον γνωστό κωμικό, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υποστήριξε πως καλό είναι να υπάρχει ηρεμία και ψυχραιμία και από τις δύο πλευρές ως προς αυτά τα θέματα και να μην εκτροχιάζεται η κατάσταση για χάρη του πολιτικώς ορθού. Επίσης, τόνισε ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν χρειάζεται να απαντάει σε τυχόν επικρίσεις, καθώς έχει αποδείξει και αποδεικνύει διαρκώς την επιτυχία του.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d497ygu6uga1)
Κλείσιμο

Αναλυτικά, δήλωσε: «Θα έλεγα γενικά να ηρεμήσουμε λίγο όλοι. Λίγη περισσότερη ψυχραιμία και από την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, να μην υπάρχει το μόνιμο "ποιος είπε τι", να μην μας συμπαρασύρει η υπερβολική τάση προς το πολιτικώς ορθό, που έχω πει ότι μερικές φορές ξεφεύγουμε προς μια μορφή νεοφασισμού, να προσέχουμε και να κάνουμε μια αυτολογοκρισία μόνιμα. Λίγη περισσότερη ψυχραιμία από εμάς, τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και ταυτόχρονα λίγη περισσότερη ψυχραιμία από τον Μάρκο Σεφερλή, από την άποψη ότι δεν έχει ανάγκη να δικαιολογείται, δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Και να δεχτεί λίγες περισσότερες επιθέσεις δεν τρέχει και τίποτα. Έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία και πλέον αυτή η επιτυχία έχει διάρκεια. Ακόμα και αν του την "πέφτουν" δεν τρέχει και τίποτα. Ο Μάρκος κάνει πλάκα με την ομοφυλοφιλία, αυτό έκανε πάντα, και σε ένα κοινό αρέσει και το επικροτεί. Είναι αυτό που έλεγα πάντα ότι δεν έχει απελευθερωθεί και δεν έχει αποδεχτεί 100% η κοινωνία τα πράγματα που νομίζουμε ότι έχει αποδεχτεί».

Επιπρόσθετα, για την ερμηνεία του «Διθέσιου» από την Κατερίνα Λιόλιου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε: «Ορθώς λέει το "Διθέσιο" και χαίρομαι οι νέες καλές τραγουδίστριες να περνάνε αυτά τα σημαντικά και σημαντικότατα τραγούδια στις νεότερες γενιές, που μπορεί να μην τα ξέρουν. Αλλά το "Διθέσιο" είναι ένα τραγούδι που δεν το τραγουδάς με το α***ο έξω. Μην μου κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά, ημίγυμνο φόρεμα, να πεις το "Διθέσιο". Σεβάσου το τραγούδι».


Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Στη ρωγμή του χρόνου τα σπίτια μεγάλων λογοτεχνών - Ποιος θα τα σώσει;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης