Κατερίνα Καραβάτου και Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντιούνται για πρώτη φορά τηλεοπτικά

Κατερίνα Καραβάτου και Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντιούνται για πρώτη φορά τηλεοπτικά

Η Καραβάτου έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη 

katerina-karavatou__1_
H Kατερίνα Καραβάτου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά.

Η πρώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και σχολίασαν και οι δύο πως ενώ γνωρίζονται τόσα χρόνια, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται μαζί στον φακό.

Πρώτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Πόσο χαίρομαι που συνυπάρχουμε τηλεοπτικά; Γνωριζόμαστε, συμπαθιόμαστε, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε μία τέτοια κουβέντα. Το 'χεις καταλάβει; Επειδή έχουμε κάνει παρέα, αγαπιόμαστε, έχουμε και τη Μαίρη Παλιαλέξη που είναι συνδετικός κρίκος».

Η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε: «Τι ωραίοι που είστε, ρε παιδιά. Είναι δυνατόν να είναι η πρώτη φορά; Δεν το πιστεύω αυτό. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις μαζί».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4a3130y70w9)

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται για την παρουσίαση του Power of Love.

«Δεν με πείραξαν τα σχόλια που έγιναν στην αρχή για μένα, είχα το προηγούμενο από το My Style Rocks. Κι εκεί είχαν βγει κάποιοι κι είχαν σχολιάσει τι δουλειά έχω εγώ εκεί κι αν θα μπορέσω να τα καταφέρω. Εγώ αντιμετωπίζω όλα τα προγράμματα με την ίδια αγάπη», σημείωσε.

Εξήγησε επίσης, πως ήθελε τη συγκεκριμένη αλλαγή, καθώς ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούριο. «Ήθελα πολύ να κάνω αυτή την αλλαγή και να πάω σε κάτι διαφορετικό από τις εκπομπές που κάναμε, να δοκιμαστώ σε κάτι άλλο. Είχα αρχίσει να αισθάνομαι λίγο περίεργα, ειδικά τη χρονιά του MEGA με όλα όσα συνέβαιναν και δεν μπορούσαμε να είμαστε αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. Έπρεπε να είσαι και λίγο ιατροδικαστής και λίγο εγκληματολόγος και λίγο δικηγόρος. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου», είπε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Τελικά, οι άνθρωποι του Star είχαν πολύ δίκιο, πρέπει να υπάρχουν αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές για να είναι ξεκάθαρο το προϊόν που παρουσιάζεις. Εμένα οι "ΚούΚου" είναι ένα πολύ λαμπρό σημείο μέσα μου και στην πορεία μου. Αγαπώ αυτή την εκπομπή μέχρι το τελευταίο της δευτερόλεπτο».

Κλείνοντας, μίλησε για τη σύγκριση του φετινού My Style Rocks με το GNTM, λόγω των bootcamp. «Προσπαθήσαμε να το βγάλουμε ανανεωμένο, με νέες στήλες, δεν είναι μόνο το bootcamp, που υπάρχει και σε άλλα προγράμματα. Απλώς στο My Style Rocks δεν είχε γίνει μέχρι τώρα, δεν είχε φανεί. Αυτές είναι άλλωστε οι διαδικασίες που περνάνε επί της ουσίας, τώρα έγινε πιο οργανωμένα μπροστά στις κάμερες. Νομίζω ότι το κάναμε τέλεια, αν με ρωτάς», δήλωσε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

50χρονος «διέλυσε» με τσεκούρι τα αυτοκίνητα των γειτόνων του στη Θεσσαλονίκη - Πίστευε ότι έβαλαν κρυφά κάμερες στο σπίτι του

Πρόστιμο 995.000 ευρώ γιατί έκρυβε την ενοικίαση 199 πολυτελών ακινήτων στη Μύκονο

Η εξήγηση Μαρουσάκη για την χθεσινή καταιγίδα στην Κρήτη - Πού θα βρέξει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης