Θανάσης Πατριαρχέας για Βίβιαν Δράκου: Έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες της γνωριμίας μας, ήταν ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί

Θανάσης Πατριαρχέας για Βίβιαν Δράκου: Έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες της γνωριμίας μας, ήταν ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί

Πριν γνωρίσω τη Βίβιαν δεν είχα σκεφτεί ποτέ ούτε την παντρειά, ούτε τα παιδιά, δήλωσε ο ηθοποιός

patriarxeas-drakou
Ο Θανάσης Πατριαρχέας μίλησε για τη σύζυγό του Βίβιαν Δράκου, η οποία έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες της σχέσης τους και τον τρόπο που αντιμέτωπισαν αυτό το απρόσμενο γεγονός.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4», όπου μίλησε για την οικογένειά του, μεταξύ άλλων, την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Πριν γνωρίσω τη Βίβιαν δεν είχα σκεφτεί ποτέ ούτε την παντρειά, ούτε τα παιδιά. Δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου, και οι γονείς μου το ήξεραν αυτό. Όταν γνώρισα τη Βίβιαν και έμεινε έγκυος στους πρώτους δύο μήνες ήταν μια αποκάλυψη για όλους μας. Ήταν ό, τι πιο ωραίο μου έγινε στη ζωή. Τυχαίο, με θέμα τύχης και χαράς. Απίστευτο! Και αυτό το αγκάλιασαν οι γονείς μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4a9i7obmtqx)
Κλείσιμο

Επίσης, αναφέρθηκε και στην αντίδραση των γονιών του όταν τους είπε τα μεγάλα νέα: «Θυμάμαι τους είχα πάρει τηλέφωνο να τους το πω και θυμάμαι την παύση τους ακόμα. “Α, είστε καλά; Ωραία”. Η παύση ήταν το εγκεφαλικό. Τώρα το παθαίνω ή δεν το παθαίνω; Μου λένε: "Αλήθεια;”. Αλλά θέλανε οι γονείς μου, θέλανε».

Ο ηθοποιός, εν συνεχεία, μίλησε για τον τρόπο που αποφάσισαν να χειριστούν την κατάσταση μαζί με την πλέον σύζυγό του: «Το μόνο που σκέφτηκα όταν μάθαμε ότι η Βίβιαν είναι έγκυος, πήγαμε την άλλη μέρα για έναν καφέ, τα βάλαμε κάτω και σκεφτήκαμε τίποτα άλλο, αλλά από το πώς θα πορευτούμε από εδώ και πέρα για να είναι καλά το παιδί που θα έρθει στον κόσμο, και εμείς μετά».

«Δεν μέναμε μαζί. Μετά επιταχύνθηκαν τα πράγματα. Ήμασταν σε πολύ καλή φάση επαγγελματικά. Ήταν ζαριά μεγάλη αυτή, ήταν όλα ζαριές και γι' αυτό πιστεύω ότι φτιάξαμε μια ωραία οικογένεια με αγάπη. Πλέον έχουμε φτάσει τα έξι χρόνια που είμαστε μαζί και παραμένουμε αγαπημένοι. Είμαστε μια χαρά. Αυτό ήθελε πολλή δουλειά, καθημερινή δουλειά», είπε στο τέλος ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ειδήσεις σήμερα:

Απάντηση Φον ντερ Λάιεν στην επιστολή Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη

Βίντεο – ντοκουμέντα δείχνουν τον εγκλωβισμό των τουριστών στο Φαράγγι της Σαμαριάς μετά το μπουρίνι


Έφηβη σκοτώνει τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της στο Μισισιπί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης